Taksifirma pisti Teslat hyllylle

6 kommenttia

Pariisin suurin taksifirma pisti Teslat hyllylle kuolemankolarin jälkeen. Poliisin mukaan Tesla oli pysähtynyt liikennevaloihin, kun se äkkiä syöksähti eteenpäin, osuen pyöräilijään, joka myöhemmin kuoli sairaalassa.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/b25a0f72-4644-4dc6-9780-8aa853ce7e1a

  
 • Tesla varmaan tutkii asian tarkkaan.

    
 • Epäilykseni heräävät, kuljettaja todennäköisesti (vihreitä odotellessaan ja samalla laulellessaan) painoi jalallaan vahingossa ’kaasua’ ja hämmentyneenä painoi sitä lisää.

  Vastaavia tapauksia on youtubessakin. Tesla lähtee vaarallisen vikkelästi, siihen polkimeen ei vahingossa kannata koskettaa, tuolloin syntyy kuvitelma että auto lähti itsestään.

  Saman tapaisesti on käynyt linja-auton kuljettajalle/oppilaalle liukkaan kelin jarrutuksessa jonka näin itse, tuo mies väitti jarruttaneensa ja painaneen vielä enemmän jarrua. Niinpä yli 100 metrin päähän olevaan ojaan bussi lopulta jämähti.

    2
 • Porsche tuli eteläsatamassa ruotsinlaivasta ja jysäytti suoraan kadun toisella puolella olevaan kallioon, ei ollut autonvika

    
 • Lentoturmatutkinnassa on korkea laatutaso. Saman tyyppiset lentokoneet laitetaan lentokieltoon vain, jos todistettavasti osoittautui johtuvan koneesta, ei ennen.

  Tuntuu tuon taksiyrityksen laadun taso perin heikolta, perinteiseltä ranskalaiselta.
  Onko Teslassa sähköinen jalkajarru? Syttyivätkö jarruvalot todistajien mukaan? Onko taksiyrittäjällä normaalit suhteet Teslaan? Ym.

  Tuskin (lööppi)iltalehti sitä enää jatkossa kerro, raflaavin osuus meni jo…

    
 • Pitäisiköhän Mersutkin laittaa lentokieltoon kun taksille sattuu kolari?

    1
 • Näiden onnettomuuksien tutkiminen on huomattavan paljon helpompaa johtuen siitä, että Tesla kerää autosta jatkuvasti dataa. Tämän datan avulla on selvitetty, ettei kyseessä - todella yllättäen - ollut autosta johtuva vika. Ranskan liikenneministeri on jo hyväksynyt tehdyn selvityksen.

  Onnettomuusautosta näkyy videopätkä täällä: https://news.sky.com/video/video-fatal-tesla-crash-in-paris-killed-one-person-and-injured-20-others-12496578

  Tuo on kuulemma 30 alue ja auton nopeus on arviolta kolminkertainen siihen nähden.

    1
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit