VETOOMUS NASTARENKAIDEN KIELTÄMISEKSI

363 kommenttia
1789101113»
 • Knight Rider:

  Olisi kiva nähdä jokin maailmanlaajuinen tutkimus asfalttiteiden meluisuudesta. Veikkaan että Suomen tiet olisivat meluisuudessaan aika kärjessä.
  Tien pinnasta riippumatta tiemelu vähenee eniten laskemalla ajonopeuksia. Sitäkö haluat?

    
 • Putput:

  "ON SE HIANO JUTTU KU NASTAT TASAA KELIVAIHTELUJA NII EI MEE AUTO OJAAN"
  -sanoi nastakuski


  On se.  Minusta hienointa on se, että riittää kun himmaan kelin vuoksi silloin hyvin harvoin kun se näillä rajoituksilla on tarpeen. Sen lisäksi ei tarvi enää himmata enempää huonojen vehkeiden vuoksi, vaikkapa renkaiden, jotka luistavat väärin.  Pohjoiseen jääneen auton alle vaihtuivat kesärenkaat heti viikon hiihtoreissulta palattua. Yli 500 km etelään päin poistuneeseen jätettiin nastarenkaat. Säätiedotus näyttää siltä, että ihan oiken meni.  Terveisiä lemmikkigorillallesi :wave:

    
 • Onko junteilla nastat vielä jyrisseet alla? Tuskin sentään enää, puoli vuotta kun on jo jyristelty turhaan ja oli jo korkea aika.  Nyt onkin lunta luvassa ja edelleen yöpakkasia suuressa osassa maata!  Syksyllä se oli aihe paniikkiin ja nastat piti olla kuukautta ennen sellaisen pientä mahdollisuuttakaan, ihan varmuuden vuoksi. Entä nyt?  Korkeamman nopeusluokan kitkarenkaita käyttävillä ei ole ollut ollenkaan niin kiire vaihtaa kesärenkaita alle, tai ennemmin nimenomaan ei ole ollut kiirettä vaihtaa täysin keliin sopimattomia nastarenkaita pois. Eräät meistä ovat olleet reissussa ja meinanneet vaihtaa kesärenkaat alle vasta näinä aikoina koska kitkarenkaat ovat YHÄ sopiva rengas (kuten hyvin pitkälti koko viime talven ajan oli), jota ei ole ollut kiire vaihtaa pois. Nyt voikin sitten ajaa lumi- ja pakkasjakson huoletta eikä tarvitse jättää autoa kotiin tai tehdä kahta ylimääräistä renkaanvaihtoa.  Pitäkää nastajuntit hauskaa, etenkin sairaiden vasuriörvellysjuhlienne krapulassa!

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit