Missä uusien sivujen Arkisto

30 kommenttia

En löydä ollenkaan arkistoa näiltä uusilta sivuilta. Missähän se mahtaa lymyillä?
Eivät kyllä kovastikaan vakuuta nämä sivut, aika bugiset. On tainnut jäädä testaaminen vähiin.

  
 • Nyt Arkisto ilmestyi otsikkona oikeaan reunaan. Mutta ei siitä mitään tapahdu. Eikä tapahdu mistään muustakaan oikean reunan linkistä.

    
 • Olisikohan päivitys kesken?

    
 • TMTM
  Toimituksen kommentti

  Arkiston sisältö latautuu 10.12. aikana sivustolle ja tällöin arkiston toiminnassa on vielä valitettavasti puutteita.

  Terveisin Tekniikan Maailman toimitus

    
 • Mielestäni vähintäänkin kummallista julkaista täysin keskeneräiset sivut.

  Edelliset sivut oli jo todella hitaat ja uudet ei näytä olevan sitäkään paremmat, päinvastoin.

  Näyttää myös siltä että on haluttu käyttää jotain uutta tekniikkaa, koska usein klikkauksen jälkeen näyttää siltä ettei tapahdu mitään ja sitte yhtäkkiä kymmenen sekuntia myöhemmin tapahtuukin jotain.

    
 • Aika katastrofilta vaikuttaa koko uudistus. Testitulokset on ripoteltu useampaan paikkaan, tulostaminen on mahdotonta. Meninpä sitten digilehteen, jossa etsimäni juttu oli. Ilmoitus: Ei pääsyoikeutta. Nyt näyttää jo serverikin kaatuilevan. Ei ämä ainakaan lukijaa palvele, kenelle tämä uusistus on tehty?

    
 • Nyt pääsi jo arkistoon, mutta ei sieltä vielä ainakaan minun hakemiani artikkeita saanut ladattua.
  Ei näitä uusia sivustoja laatiessa ole taidettu käyttöä ja käyttäjiä ajatella.
  Toivottavasti sivustolle saadaan edes vauhtia lisää. Toistaiseksi käyttö on toivottoman hidasta.

    
 • Aika sekavalle vaikuttaa koko uudistus. Hintakin on huima.

    
 • aivan onneton sivusto tällä hetkellä, näyttää namilta mutta ei vaan toimi ei.

    
 • Vaikka olen kirjautuneena, niin ei ole oikeuksia digilehteen. Taas malliesimerkki täysin testaamattomana tuotantoon laitetusta palvelusta. Vinkki sinne Otavamediaan; älkää ainakaan maksako tästä kenellekään mitään.
  Arto

    
 • Ei toimi, jos haluat selata v.2008 lehtiä, on siellä 4 lehteä, joista näkyy NELJÄ ensimmäistä sivua.
  Mara

    
 • Ei kannattaisi Velimatti Honkasen lähetellä henkilökohtaisia viestejä tälle sivustolle kirjautumisesta ennen kuin ne toimivat edes jollain tavalla. Käsittämätön pohjanoteeraus keskeneräisen julkistamisesta. Voisko palata entiseen ja sit jos nämä joskus toimivat niin otetaan uusi yritys. Velimatti laitapa sitten uusi viesti, kun toimivat.

    
 • Edellinen foorumi oli totaalisen kömpelö ja jo vuosia toivoin TM:n päivittävän foorumin nykyaikaan. Ikävä kyllä tämä uudistus näyttää ja tuntuu heikolta. Monet harrastelijavoimin toteutetut ei kaupalliset foorumit ovat keskimäärin valovuosia edellä.

    
 • Nyt näköjään arkistosta löytyy artikkeleita. Mutta en löydä zoomia muualta kuin valikkorivin Näytä Zoomaus -toiminnolla. Valikkoriviä vaan kun en normaalisti pidä näkyvissä, joten sen käyttö ei ole näppärää. Näyttäisi valitettavasti olevan tabletille optimoitu tämä arkisto.

    
 • Vähän erikoiselta tuntuu, kun on ollut tilaajan vuodesta 1971 lähtien eikä vielä ole saavuttanut lukuoikeutta digilehteen. Uudistuksissa on aina alkuvaikeutensa, mutta missä viipyy rehellinen tilannekatsaus tähän uudistukseen liittyen?

    
 • Pyytäkää nyt edes anteeksi!

    
 • Nyt loppu TM tilaus! Pelkkää pelleilyä, pitäis ensin olla valmius toimittaa sitä mitä luetaan "TM net"

    
 • Ensisilmäyksellä ja kokeilulla olen valmis allekirjoittamaan kaikki edellä olevat. Vanhoilta sivuilta edes yleensä löysi sen mitä etsi, näiltä ei. Onko teillä vielä vanha alusta tallessa? Tehtäiskö niin, että palautatte sen käyttöön siksi aikaa, että saatte nämä uudet kuntoon ja kunnolla testattua - on tylsää todeta joutuvansa testaajaksi kun aiemmin te testasitte ja me nautimme tuloksista.

    
 • Uskomatonta, että Tekniikan Maailman verkkosivut ovat täydellinen fiasko! Kyseessä on koko lehtibrändin uskottavuus. Päitä vadille.

    
 • Vanhassa TM-netissä arkisto oli ihan käyttökelpoinen. Tässä uudessa vaikka kirjauduin kestotilaajan tilausnumerolla, kaikki PDF:t ilmoittavat avatessa: "Ei pääsyoikeutta - Tarvitset lukuoikeuden tähän tuotteeseen". hmm. miten sen saa?

    
 • Haku antaa vääriä tuloksia ja niitä ei pysty selaamaan.
  Onneksi tilaus loppuu kohta.

    
 • Kirjaudu rekisteröinnissä käyttämälläsi sähköpostiosoitteella ja tilausnumerolla joka on lehden osoitteen yhteydessä.

    
 • TMTM
  Toimituksen kommentti

  Kiitokset keskustelijoille ja palautetta muita kanavia pitkin lähettäneille aktiivisuudestanne!

  Viime viikkojen aikana tulleen palautevyöryn perusteella voimme iloksemme todeta, että Tekniikan Maailma sisältö kiinnostaa myös verkossa. Olemmekin pahoillamme, että uudistunut internet-palvelu ei ole vielä kaikilta osin vastannut sille asettuja odotuksia. Teemme edelleen toimituksessa tekniikasta vastaavan tahon kanssa hartiavoimin töitä, jotta aikataulua viivästyttäneet tekniset bugit ja muut haasteet saadaan selätettyä. Tällä hetkellä työn alla on erityisesti arkisto. Sen sisältöä päivitetään edelleen ja haku tarkentuu uusien toimintojen myötä.

  Olemme saaneet myös käyttäjätunnusten toimimattomuuteen liittyviä viestejä. Kaikissa käyttäjätunnuksiin liittyvissä ongelmissa kannattaa ottaa suoraan yhteyttä Otavamedian asiakaspalveluun (avoinna ma-pe 8-17) puhelimitse (09) 156 6227 tai sähköpostilla digi@otavamedia.fi. Yhteyttä voi ottaa myös palautelomakkeella (tekniikanmaailma.fi/palaute) valitsemalla aiheeksi ”Ongelmatilanne kirjautumisessa”:

  Hyvää alkanutta vuotta!

    
 • Vanhojen juttujen tallentaminen pdf:nä onnistuu seuraavasti. Avaa arkistosta ko. numero näköislehtenä. Näköislehden yksittäiset sivut voi tallentaa kuvatiedostoina koneelle klikkaamalla ko. sivua hiiren kakkosnapilla ja tallenna kuva. Nimeä haluamasi artikkelin yksittäisten sivujen kuvatiedostot esim. sivunumeroilla, niin tulevat heti oikeaan järjestykseen.

  Asenna koneellesi pdfcreator http://www.pdfforge.org/pdfcreator

  Valitse resurssienhallinnassa kaikki ko. artikkelin sivut ja klikkaa 1. sivun kohdalla hiiren kakkosnappia, valikosta "Tulosta". Valitse tulostimeksi pdf creator ja edelleen tulosta tiedostoon, tallenna nimeällä xxxx.pdf ja voilá, sinulla on pdf-tiedosto, jossa on kaikki artikkelin sivut oikeassa järjestyksessä. Jos sivut ovat ylösalaisin, niin acrobat readerillä ne voi kääntää oikeinpäin ja tallentaa uudella nimellä. Kömpelöä, mutta onnistuu kuitenkin.

    
 • Ei toimi kestotilaajalla tunnukset kuin etusivulle, ei toimi arkisto eikä pääse kestotilaajan 0€ digioikeuksien tilaamisen jälkeenkään lukemaan edes uusinta digilehteä vanhoista nyt puhuimattakaan!
  Tämähän haiskahtaa lehden tilausmainoksia katsoessa jo puhtaalle petokselle! Miten te hyvitätte tämän tuotteen pitkään jatkuneen toimimattomuuden? Palauttakaa se entinen TM.net nopeasti, niin ette menetä ihan kaikkia tilaajianne! Korvausvaateisiinhan tämän asteen töppäys tulee vääjäämättä johtamaan!

    
 • Allekirjoitan kaikki edellä mainitut moitteet. En pysty lukemaan arkistosta mitään.

    
 • Missä peedeeäffät? Haluan ne takaisin, tai......

    
 • Ehdotan että toimitus tekisi lehteen selkeän jutun sivuston tämänhetkisestä tilanteesta ja tulevaisuuden aikataulusta.
  Jos ei mahdu mukaan, niin toivon että satunnainen tarkkailija ottaisi asian pakinaansa ja laittaisi sen syylliseksi vaikka sen kuuluisan SERKKUNSA.

    
 • Arkiston juttuihin ei pääse. Voi kyllä hakea ja saa tuloslistauksen mutta kun klikkaa jotain artikkelilinkkiä, heittää aina popup ikkunan jossa pyydetään kirjautumaan vaikka olen kirjautuneena. Käytössä IE11

    
 • vanhojen juttujen/lehtien pdf-tallennusta kaivataan edelleen, kökköä on tämä.

    
 • joo ei toimi perk... juuri näin käy kuten SOU sanoi.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit