Tekniikan Maailman uudet nettisivut

364 kommenttia
1246713
 • Noo, minulla on tilaus alkanut 70-luvun puolivälissä, jolloin näistä verkkohärpäkkeistä ei kukaan vielä tiennyt mitään. Taitaa tilaus edelleen jatkua ilman verkkohärpäkkeitä, sillä asiakasnumerolla en pääse edes kirjautumaan tänne, oli alkunollia tai ei.

    
 • Yritin lähettää toimitukseen palautetta sivuston Palautelomakkeella; lomakkeen lähetyksen jälkeen sain tällaisen sivun eteeni:

  Internal Server Error

  The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

  Please contact the server administrator, root@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

  More information about this error may be available in the server error log.

  Ei tainnut toimia tämäkään ominaisuus..
  Eikä ole näköjään weppipalvelintakaan ihan loppuun asti konfiguroitu. Amatöörit.

    
 • Ei todellakaan toimi nämä "uudistetut" sivut,arkistohakutoiminto mahdoton/ei toimi,vanha oli laadukas tähän räpellyksen verrattuna.Kestotilaajana ottaa päähän tälläinen hyvästä-huonoon digilehteen muutto.

    
 • Haut tuntuvat toimivan välillä aika epäloogisesti. Ilmeisesti uutuuden tuskaa..

    
 • Oletteko kokeilleet arkistohakuja ennen uusien sivujen julkaisua? AIkaisemmin artikkelit löytyivät todella hyvin ja sai vielä ladattua pdf:n tarvittaessa. Nyt ei yksinkertaisellakaan haulla löydä haluamaansa artikkelia. Kaiken huipuksi hakutoiminto palauttaa jopa mainokset. Kokeilkaa löytää Avensiksen autotestin. Hakusana avensis ilmoittaa yli 1 200 hittiä. Mutta sitä testiä ei tuosta kyllä löydä.

    
 • Pääsen kirjautumaan sisään tunnuksillani, muttei digilehti aukea. Ilmoittaa:

  -
  TILAA TM DIGIPALVELU

  Digilehti ja lehtiarkisto sisältyvät TM:n ja TM digipalvelun tilaukseen.

  Vanhassa sivustossa vielä toimi arkisto

    
 • Arkisto toimii varmaan tekoälyn avulla, koska tuloksena esitetään kaikkea muuta paitsi etsittyä.
  Useimpiin kyselyihin näyttää tulevan yli 10'000 osumaa, jossa ei ole mitään järkeä.
  Hakukoneen tekeminen on hankalaa, mutta on se onnistunut aiemminkin.
  Tsemppiä.

    
 • Ei toimi toi digilehden tilaus millään koodilla, asiakaspalvelu ei vastaa emailiin. HYvä uudistus, lisäksi tämä uusi foorumi on paljon huonompi kuin vanha.,

    
 • ja näköjään ei pääse enää arkiston PDF tiedostoihinkaan käsiksi.,..

    
 • Ei toimi lehden takakannessa olevan nimeni yläpuolella oleva asiakasnumero, siis ilman etunollaa ja viimeistä kirjainta.
  Olen Kestotilaaja, toistaiseksi, ei taida kuulua nettioikeus kestotilaajalle?

    
 • Harkitsen käytetyn auton ostamista.
  Millään ilveellä en löydä ko. auton testiä TM:n arkistosta. Lyhennetyn version löysin melkoisen etsimisen jälkeen, mutta tästä puuttuvat kaikki mittaukset, kaaviot ym, numeerinen tieto. Tuon löytämäni kirjoitelman pystyisin kirjoittamaan vaikka autoa näkemättä omalta sohvalta. Pelkkää tyhjää puhetta ja toimittajan mielipiteitä.

  Palauttakaa vanha toimiva arkisto takaisin! En minä välttämättä tarvitse edes pdf-muotoisena juttuja, mutta tämä nykyinen tilanne on kyllä melkoinen katastrofi.

    
 • Heeei, jotain pientä kehitystä täällä tapahtuu. Ihmettelin, kun porukka valitti LandRoverin mainoksista. Minulla se ei näkynyt, kuin sisääntullessa puolikkaalla sivulla, toiselta puoliskolta pääsi itse sivuille. Nyt Firefox 35:lla homma näyttää toimivan kuten kuuluukin. Lantikan mainos rävähtää täysillä ja vieläpä aina osastoa vaihtaessa uudestaa. Hyvä TM ja LR !!!

  Samaten nuo ruudulle ilmestuvät slideri-mainokset piristävät käyttökokemusta kummasti, taas lisää tietoa tuotteista, joita ei missään tapauksessa tarvitse harkitakaan hankkivansa. Mukava havaita, että TM jatkaa työtään kuluttajan päätöstenteon tukemiseksi.

  Siis miten ihmeessä tällainen viritys tehdään maksullisista sivuista????
  Tosin tällaisella ilmaisella sivustolla tuskin kävisi kukaan :-( joten ilmaisversiohan ei tulisi kysymykseenkään.

    
 • Ette ole saaneet puoleentoista kuukauteen nettisivujanne pelaamaan ollenkaan! Olisi asiallista tulla kertomaan maksaneille tilaajille, mistä kaikki johtuu ja milloin lupaamanne tuote on käytettävissä, vai onko milloinkaan, jolloin kyse on jo petoksesta!!

    
 • Kuten moni muukin heitin paperilehdet keräykseen luottaen arkiston toimintaan. Laittakaapa perinteistä CD:tä tulemaan viime vuoden vuosikerrasta, kun tämä digilehden teko tuntuu olevan niin vaikeaa.

  • kirjautumisen päälle pukkaa banneria, vanha salasana tai tilausnumero ei toimi
  • arkistoi ei toimi kestotilaajana tehdyn tilauksen (ja varmuuden vuoksi tehdyn uudelleenkirjautumisenkaan jälkeen)
    
 • Zeesus, tuo haku on kyllä yliveto - en ole yhtä huonosti toimivaa vielä koko www historian aikana nähnyt. AIkoinaan kun Altavistalla surffailtiin jo silloin oli paremmin toteutettuja hakukoneita olemassa

    
 • Tuo digilehden toimimattomuus korpeaa myös minua vaikka uusi tilaaja olenkin. En ole vielä ensimmäistä paperilehteä käsiini saanut, joten olen vielä täysin digilehden varassa.
  Sen, mitä se ehti toimia n. 1,5 lehden lukemisen ajan, vaikuttaa ihan pätevältä kunhan saatte bugit pois. Aika paljon oli latausta ennen kuin lehden sai tabletilla auki. Liekkö johtunut tuosta Lantikka mainoksesta, jonka huomasin vasta koneella sivuilla vieraillessa.
  Minulla ei siis ole kokemusta aiemmasta digilehdestä, niin en voi vertailla. Toivon vaan, että korjaukset tulisivat pian.

    
 • Erittäinkin luottamusta herättävällä tavalla ovat toimitus sekä kustannusyhtiö asiassa sulkeutuneet kuoreensa; miksipä sitä näihin ongelmiin täällä sen enempää kantaa ottamaan?
  Vähän käydään markkinointisuolaa haavoihin hieromassa, että onpas hienoa kun tämä Uusi Palvelu herättää keskustelua ja siinäpä se.
  Että tyhmiähän te lukijat siellä olette kun odotatte jotain tapahtuvan, kyllä me täällä tiedetään millaista palvelua te tahdotte käyttää, ja tässähän se on.

    
 • TM:n sivuilta klikattuna antaa itse asiassa hyvin koomisen ilmoituksen:

           404 - Sivua ei löytynyt
  

  Sivua ei ole olemassa tai antamasi osoite on virheellinen.

  Luulisi että tyhmempikin koodari osaisi tuollaisen korjata????

    
 • DIGILEHTI-sivulla ei taida toimia mikään:

  • otsikko "LEHTIARKISTO" sisältää linkin, joka ei toimi (katso ed. kommentti 404 ...)
  • ulkoasu on täysin sekaisin (oikea palsta ja alapalkki)
  • painike Lue digilehti: ei toimi
  • painike Lue näköislehti: ei toimi
  • alasvetovalikko "AIKAISEMMAT NUMEROT": vuosivalinnan jälkeen ei tapahdu mitään????
  • lehden sisältölinkit eivät avaudu
    
 • Tekniikan Maailman pitäisi tehdä Itellat ja palata entiseen jos meinaa säilyttää asemansa.

    
 • Arkistohaku on vanhaan verrattuna huomattavasti huonompi. Yritin etsiä rengasmerkkiä "Kumho" että löytäisin kaikki rengasvertailut missä ko. merkki on ollut mukana. Vanhoilla sivuilla tuli listaus eri jutuista eri lehdissä. Nyt tuloksena on pitkä pitkä listaus joissa otsikkona on kyseisen lehden numero + sivunumero ja lisäselitteenä pieni pätkä tekstiä artikkelista. Muuten kuin avaamalla linkin ei voi tietää onko kyseessä Kumhon mainos, rengasvertailu vai jotain ihan muuta. Todella vaikea löytää mitä haluaa. Miksei hakutuloksissa ole juttujen otsikoita ja miksi ihmeessä mainosten tekstit on mukana hakutuloksissa?

    
 • Minä vuonna laitatte arkistohaun kuntoon? Voisitteko ystävällisesti kommentoida näitä palautteita.

    
 • heh, alkaa olemaan aika koomista tämä touhu, asiakaspalvelusta tuli viesti että digilehden tilaus ei toimi koska email osoite puuttui tiedoista? ja on kuulemma nyt lisätty... jostain kumman syystä se tilaus ei toimi vieläkään.. todella hyvä systeemi

    
 • dodi nyt sain toimimaan, on kyllä tehty hankalaksi tämä järjestelmä..vielä kun saisi arkistoon PDF tiedostot takaisin.

    
 • Nyt näköislehti on minun mieleinen.

    
 • <

  blockquote cite="">

  <

  pre>

  <

  ul>

  <

  ol start="">

    
 • Uskomattoman surkea tuo arkisto-osio. Vanha oli hyvä, mutta nyt täyttä paskaa!

    
 • "Saatanan Tunarit!" -Huusi Kekkonen aikanaan hallitukselle, ja nyt olisi kyllä samalle ja voimakkaammallekin ilmaisulle käyttöä tämän Tekniikan Maailman -nettisivu-uudistuksen yhteydessä..
  Arkisto on aivan käsittämättömän surkea, mitään oikeata ei löydy, muutama hakutulos hullusti listattuna ilman mitään infoa sisällöstä tai muusta merkitsevästä, "hakuehdot" on naurettavat, eikä rajauksia voi tehdä edes ajan mukaan vuotta -99 kauemmaksi.. Ennen oli niin paljon paremmin, -nyyh.
  Vaikea uskoa että kyyseessä on Tekniikan Maailma -niminen lehti / nettipalvelu, nimen perusteella voisi kuvitella että kyseessä olisi jollain tavalla tekniikan suhteen edistyksellinen tai edes ajantasalla oleva palvelu, nyt ollaan oikeasti Kekkosen ajassa, -tuntuu kuin joku sensuroisi hakuyrityksiä ja tuottaisi tuloksia joista ei voi ainakaan löytää etsimäänsä.
  Lehden nimeksi Tunarien Maailma?

  Palauttakaa vanha arkisto ja haku, ja pdf.-mahdollisuus, tai rahani!

  Nyt ei auta selitykset. Toimikaa.

    
 • Miksi hyvä arkistohaku on muutettu todella surkeaksi? Käyttäkää tilaajien rahat mielummin sisällön tekemiseen, ei nettisivujen muuttamiseen täysin toimimattomaksi.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit