Tekniikan Maailman uudet nettisivut

364 kommenttia
1789101113»
 • Uutiset näkyvät ainakin WIN10+Chrome -laitteella ikkunassa, joka tarjoilee yläreunaa seuraavia uutisia avaavia nuolia. Ihan kiva ajatus, mutta kun kirjoitat kommenttia johonkin uutiseen ja yrität näppäimistön nuolinäppäimellä siirtyä merkin eteen- tai taakse, niin sivusto heittääkin seuraavan uutisen ja sinne katosi se kaikki, mitä kommentista oli siihen mennessä kirjoitettu. Melkoisen ärsyttävä toiminto.

    
 • Toimituksen kommentti

  Tuota... täytyy myöntää, että olet oikeassa. Tältä osin tätä ei ole nyt mietitty loppuun asti. Otamme tämän kehityslistallemme. Kiitos palautteesta!

  yst terveisin
  Sami Rainisto / TM

    
 • muokattu 11.02.2020 21:37

  Keskustelupalstalle kirjautuminen onnistuu, mutta ei lehden puolelle. Kun kirjautuu, lukee laatikossa hetken aikaa "Kirjautuminen onnistui" tjsp., mutta sen jälkeen ei olekaan kirjautuneena. Vai onko tuolla jokin lapsilukko, Herbertin pitäisi mennä nukkumaan klo 21?

  Ei nyt vaan malta, sen verran hienoja uutisia oli pyöräilyosastolla. Toinen Keski-Euroopasta ja toinen pohjanmaalta, johon liittyen muuten Pässilä ei ole pohjanmaalainen, vaan pohjalainen. Tai oikeastaan pohjalaanen.

    
 • Taisi olla lapsilukko kyseessä, nyt toimii hienosti.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit