Anti-unelmien auto

41 kommenttia
2»
 • Kelpaisko tällainen:  http://www.capricelimousine.com/images/lada_6passengers.jpg  Edit: Vaihdetaanpa sitten linkkiä. Nyt pitäis näkyä. :sunglasses:

    
 • ei

  You don't have permission to access /753/0/85/46/2905085460037703623TIYMXv_ph.jpg on this server.

    
 • Rumimmat 50 autoa 50 viime vuoden ajalta Bloomberg Businessweek:in mukaan. 1. Hummer, 2. Chevrolet SSR, 3. Honda Element  Kauppalehden linkki aiheeseen:

  http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=20101147123  Bloomberg Businessweek:

  http://images.businessweek.com/ss/09/10/1028_50_ugliest_cars_of_past_50_years/1.htm  Ei minusta Hummer ole ruma ja ihmettelen myös mitä Ferrari Enzo tai VW New Beetle tekee tuolla listalla ja löytyypä listalta myös BMW 7-sarja ja Volvo 240. Kaikkien rumilusten äiti on minusta Fiat Multipla ja on tuossa joukossa muutama muukin kammotus, josta ei oikein kehtaisi julkisella paikalla nousta pois kuskin paikalta.

    
 • A-utoilija:

  Ei minusta Hummer ole ruma ja ihmettelen myös mitä Ferrari Enzo tai VW New Beetle tekee tuolla listalla ja löytyypä listalta myös BMW 7-sarja ja Volvo 240.


  Samaa mieltä. Olen aina luullut olevani esteettisrajoitteinen ihminen autojen suhteen, mutta mulle kelpais Enzo, Provler, E65, Cube ja New Beetlekin koska vaan ulkonäkönsä puolesta. Melkein mikä vain tavisauto joita on 13 tusinassa on rumempi kuin nuo.  A-utoilija:

  Kaikkien rumilusten äiti on minusta Fiat Multipla ja on tuossa joukossa muutama muukin kammotus, josta ei oikein kehtaisi julkisella paikalla nousta pois kuskin paikalta.


  Totta, Multipla on kammottavuudessa aivan omaa luokkaansa. Sen rinnanlla perustason kammotukset kuten Xsara Picasso on kevyttä kamaa.

    
 • Joo, jokin W123 eli mannelavettinakin tunnettu Mersu oli vielä niitä sähköttömiä autoja.

  Meilläkin oli reinikaismallin Transit dieselkoneella eli siankärsänä. Se piti sammuttaa erillisestä vivusta vetämällä. Virtojen kääntäminen nolla-asentoo ei vaikuttanut Perkinsin lauluun millään tavalla.


  Hehee toi "mannelavetti" kaikkia olen kuullut autoista, mutten vielä tuota!! Tosi hyvin joku oivaltanut juuri tuolle automallille sopivan nimen!!!  Sitten tuo Transit, jota nimitimme armeijassa myös Transbordelliksi.. Siinä oli semmoinen ominaisuus keväällä, että jos sen pysäköi lähelle pyykkinarua, jossa oli valkoinen lakana, niin se ressukka luuli että nyt on talvi ja ei sitten millään käyntiin ilman startpilottia. Toinen mitä piti välttää oli valkoiset rakennusten seinustat.. :wink:

    
 • A-utoilija:

  Rumimmat 50 autoa 50 viime vuoden ajalta
  Olihan noissa kuvissa melkoisia muotoilun kukkasia, mutta jotain yllätyksiäkin. El Caminon päätymistä listalle en tajua. Miksei avolava voisi olla linjakas ja henkiöautomainen?  Subarun pick up on myös yllätys. Ehkä ylitysten pituus (etenkin Suomessa, kun lavaa jatkettiin) hiukan vaiutelmaa pilaa. Mutta 80-luvulla tuo ei mitenkään silmiin pistävä ongelma ollut. Warre on minusta myös ihan väärässä seurassa, koska on hyvin tasapainoinen muotoilultaan. Volvo 240 farkku ehkä kerää ansionsa sedanin takaovillaan. Pieni korjaus niihin, ja auto olisi ollut oikein tyylikäs. Citroenin BX ei myöskään kuulu minusta tuonne. Siinä on ripaus persoonallisuutta olematta ruma. Etenkin hiukan paremmissa malleissa. Perusmallit yksityiskohtiensa takia todella näytti perusmalleilta.  Mutta yksi tuolta puuttui. Se on joku korealainen katumaasturin, coupen ja tila-auton sekoitus. En van muista, mikä malli se oli. 2000-luvulta kuitenkin.

    
 • Nuohan ovat selvästi autoja, jotka herättävät muotoilullaan tunteita, eivät siis ainakaan mitään mitättömyyksiä.  Muistan hyvin kun nuorena seurasin sivusta keskisuomessa tuon Lambon maasturin menoa ja ÄÄNTÄ. Se jätti jonkinlaisen vaikutuksen. Täytyy sanoa, että siinä vasta tosimiesten auto, jolle Hummeritkin jää toiseksi. Karun kulmikas maasturi, jossa superurheiluauton äänet ja kovana.

  Tässä hiukan tuota upeaa maasturin ääntä:

  https://www.youtube.com/watch?v=4fERCyYdSbo&feature=related  Tuosta Fiat Multiplasta tuli ihan nätti tila-auto faceliftin jälkeen. Voittaa selvästi toisen 6-paikkaisen kammotuksen eli Honda F-RV:n. (Eipä tuokaan netin kuvissa hyvältä näyttänyt, vaikka ulkomaanmatkoilla olikin ihan siedettävältä näyttänyt)  Toyotan RAV4:sista pidän juuri tuota ekaa mallia muotoilultaan parhaana. Nykyiset on paljon tylsempiä, eivätkä kai siksi pääse tuolle listalle.  Muutenkin listalla näyttää olevan kammotusten joukossa nättejäkin menopelejä. Kammotuksiin itse kyllä lisäisin ehdottomasti Fiat Ritmon vuodelta 1978!

    
 • LMJ:

  Toyotan RAV4:sista pidän juuri tuota ekaa mallia muotoilultaan parhaana. Nykyiset on paljon tylsempiä, eivätkä kai siksi pääse tuolle listalle.


  Täysin samaa mieltä!

    
 • Alansa paras: Ssangyong Rodius  http://avtomobilj.narod.ru/avtomobilj/ssangyong/ssangyong-rodius-2006.gif  Edes BMW X6 ei onnistunut yhtä hyvin kuin tuo.

    
 • A-utoilija:

  Rumimmat 50 autoa 50 viime vuoden ajalta Bloomberg Businessweek:in mukaan. 1. Hummer, 2. Chevrolet SSR, 3. Honda Element

  Kaikkien rumilusten äiti on minusta Fiat Multipla ja on tuossa joukossa muutama muukin kammotus, josta ei oikein kehtaisi julkisella paikalla nousta pois kuskin paikalta.
  Listahan oli jenkkien väsäämä eli Multipla ei siellä tietenkään ollut, kun koko merkkiä ei myydä USA:ssa.

    
 • sjvirt:  Listahan oli jenkkien väsäämä eli Multipla ei siellä tietenkään ollut, kun koko merkkiä ei myydä USA:ssa.
  Kyllä sekin joukkoon kuuluu.

  http://images.businessweek.com/ss/09/10/1028_50_ugliest_cars_of_past_50_years/33.htm

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit