Lehden taittotekniikka

11 kommenttia

Tänään tulleessa TM 8/11 - lehdessä on Nissan Juken ajettua - jutun jälkeen sivu 37 duplikaatti sivusta 41. Onko kaikilla lukijoilla sama tilanne? Mitä sivulla 37 pitäisi oikeasti olla? Sisällysluettelosta se ei selviä.

  
 • Sama vika tänne tulleessa lehdessä.

    
 • Sama vika täälläkin.  Muutenkin alkaa TM:n linja mielestäni mennä huolestuttavaan suuntaan. Kahvista ja muusta siihen liittyvästä kirjoitetaan sivutolkulla, samoin kuin golf-autoista, lennokkisimulaattorista ym. turhakkeista. Eivät kiinnosta pätkääkään! Kannattaisikohan TM:n joskus kysyä lukijoilta mistä aiheista nämä haluavat lukea? Itselleni uudessa lehdessä on aikamoisen vähän asiaa.  Mutta sehän on vain minun mielipiteeni ja tilaukseni voin aina lopettaa.

    
 • Samaa mieltä zoson kanssa. Aika vähän oli TM:n uusin numero autolehti...

    
 • Taitaisi olla aika lopettaa kestotilaus kun en jaksanut edes selata läpi.

    
 • zoso:

  Muutenkin alkaa TM:n linja mielestäni mennä huolestuttavaan suuntaan. Kahvista ja muusta siihen liittyvästä kirjoitetaan sivutolkulla, samoin kuin golf-autoista, lennokkisimulaattorista ym. turhakkeista. Eivät kiinnosta pätkääkään!
  Samaa mieltä. Uuden päätoimittajan kädenjälki näkyy aika ikävällä tavalla.  Uusimmasta lehdestä olen selannut vasta sisällysluettelon, joten sivun 37 virhettä en ole vielä huomannut.

    
 • vok:

  Aika vähän oli TM:n uusin numero autolehti...
  Minulla TM on tullut jo "vuosikymmeniä", enkä ole sitä koskaan pitänyt AUTOlehtenä. Se on ollut ja on edelleen mitä mainioin yleistekniikan lehti.  Tilatkaa Tuulilasi, jos haluatte VAIN autoista lukea!

    
 • Kunpa tarjolla olisikin TM:n tasoisia autolehtiä.  Itselle turhia ovat it/elektroniikka/kamera-jutut ja kohta joka numerossa olevat puhelintestit, koska tilaan alan erikoislehteä, jossa ei ole autojuttuja täytteenä.

    
 • Kumppani:


  Minulla TM on tullut jo "vuosikymmeniä", enkä ole sitä koskaan pitänyt AUTOlehtenä. Se on ollut ja on edelleen mitä mainioin yleistekniikan lehti.

  Tilatkaa Tuulilasi, jos haluatte VAIN autoista lukea!
  TM on nimenomaan ollut yleistekniikan lehti ja ihan hyvä sellainen. Mutta nämä kahvi-, ja golf-autojutut alkaa itselläni mennä yli. Jonkun vuoden takainen grillimakkaratesti meni ihan huumorilla, mutta kahvin kanssa toimituskunta näyttää olevan ihan vakavissaan. Jos päätoimittaja/toimituskunta on innoissaan eri kahvilaaduista ja eksoottisista golf-autoista aikaa vievine seikkaperäisine mittauksineen, tuskin se tarkoittaa sitä että suurin osa lukijakunnasta jaksaa innostua. Tuon golf-autotestin tilalla kun olisi ollut oikeiden autojen vertailu, niin moni olisi ollut todella tyytyväinen.  Kodinkonetestit voisi jättää TM-rakennusmaailmalle, kahvitestit vaikka jollekin Kotiliedelle ja etenkin golf-autotestit golf-lehdille. TM:ssä hämmästyttävän lukuisten puhelin- ja tietotekniikkatestienkin tilanne on vähän niin ja näin. Laitteet uusiutuvat sitä vauhtia, että ovat kohta vanhoja testin ilmestettyä.  Nykyään kun tuota teknistä vempainta on niin monenlaista TM tuntuu lähes epätoivoisesti kurkottavan joka suuntaan lukijoita haaliakseeen. Mutta mielestäni pitäisi osata keskittyä ja valita linjansa. Jos TM on nyt kuitenkin tämän kaikkia mahdollisia teknisiä laitteita - ja vähän muutakin lifestyleä - käsittelevän linjansa valinnut, ennustan tilaajamäärän romahdusta.

    
 • zoso:

  TM on nimenomaan ollut yleistekniikan lehti ja ihan hyvä sellainen. Mutta nämä kahvi-, ja golf-autojutut alkaa itselläni mennä yli............. Kodinkonetestit voisi jättää TM-rakennusmaailmalle, kahvitestit vaikka jollekin Kotiliedelle ja etenkin golf-autotestit golf-lehdille. ....Jos TM on nyt kuitenkin tämän kaikkia mahdollisia teknisiä laitteita - ja vähän muutakin lifestyleä - käsittelevän linjansa valinnut, ennustan tilaajamäärän romahdusta.
  Aika monta vuotta on saanut lukea samanlaista. Minun suhteeni lehdellä ei ole pelkoa, toistaseksi.  Vastineeni oli kohdistettu alunperin kyllä nimimerkin "vok" ajatukselle "autolehdestä".

    
 • Kumppani:


  Aika monta vuotta on saanut lukea samanlaista. Minun suhteeni lehdellä ei ole pelkoa, toistaseksi.

  Vastineeni oli kohdistettu alunperin kyllä nimimerkin "vok" ajatukselle "autolehdestä".
  Niin, samanlainen on myös omasta mielestäni TM:n linja ollut jo jonkin aikaa, nyt vain uusin numero alkoi jo niin paljon ****ttaa, että otin asian esille.  Tätä menoa lehdessä on kohta 100 juttua ja kaikki eri aiheista, teknisiä laitteita ja lifestyleä kun riittää jo nyt joka lähtöön ja määrä sen kun kasvaa. Soppaan kun heitetään vähän kaikkea joka suunnalta jää lopulta lusikkaan pahalta maistuva epämääräisen näköinen sillisalaatti.

    
 • Oli kyllä harvinaisen surkea numero. Kun lukee, millä kokoonpanolla olivat kahvia juoneet, niin tulee väistämättä mieleen, että juttu oli tarkoitettu Miesten Maailma-lehteen. Eikö sitä sitten enää julkaista? Siihen nämä kaiken maailman life-stylejutut mielestäni sopivat huomattavasti paremmin...

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit