Käytettyjen autojen tuontilista

39 kommenttia
2»
 • Kehittelet nyt minusta aivan suotta pilkantekijää. Harvemmin NHB on täällä tässä roolissa kuin nyt näemme, mutta näin se näköjään taipuu tämäkin rautakanki kuten näemme.

  Tuokin on sulle tyypillistä argumentointia. Ensin keksit valheellisen väitteen Volvosta ja sen jälkeen syyttelet muita kirjoittajia, kun huomasit puhuneesi itsesi pussiin. Jos sinussa olisi vähänkään miestä, niin tunnustaisit esittäneesi väärän väitteen ja pyytäisit anteeksi muilta epäasiallista käytöstäsi. Nyt vain selittelet ja käännät virheesi muiden syyttelyksi.

    
 • En pyytele anteeksi eikä siihen ole mitään syytä. Kuten totesin ei ole merkistä kiinni se että auto joskus vaihtaa omistajaa yllättävän vähillä kilometreillä. Olisi tosin mielenkiintoista tietää syyt nopeisiin vaihtoihin ja voihan se olla nopea kyllästyminen kuka näitä osaa selittää kun ei tiedä taustoja. Merkistä se ei ole kiinni. Syyttelet usein muita keskustelijoita valehtelijoiksi kuten nytkin. Otin esiin asian en keksinyt mitään valheellista väitettä, tässä on ristiriita jota voit tykönäsi miettiä kun syyttelet seuraavaa keskustelijaa jälleen kerran valehtelijaksi.

  Mielenkiintoista olisi nähdä sinut elävässä elämässä livenä, näkisin itsekkin omin silmin minkä verran rehentelevässä NHB:ssä on sitä miestä.

    
 • tracktest:
  Kuten totesin ei ole merkistä kiinni se että auto joskus vaihtaa omistajaa yllättävän vähillä kilometreillä.

  Alkuperäinen väitteesi ja sen lähtökohta huomioiden tuo on kyllä aika potaskaa! Takerruit vain ja ainoastaan Volvoon.

  Otin esiin asian, en keksinyt mitään valheellista väitettä

  Tästä lähdit liikkeelle:
  Paljon on ”uusia” Volvo S/V90:iä myynnissä melko vähin kilometrein, menossa jo siis toiselle omistajalle. Kyllästymisestä vai mistä on kyse, valaiskaa Volvomiehet vähän nopeaa tarvetta vaihtaa uusi autonne? Mediassa suuresti hehkutettu auto ja tarve vaihtaa tulee eteen yllättävän nopeasti. Näyttää siltä että Volvoja vaihdetaan jo ennen ensimmäistä öljynvaihtoa.

  Et ole näyttänyt oikeastaan mitään tuosta sisällöstä oikeaksi, etenkään suurisuisia vihjailuitasi johtopäätöksiksi. Myönnät toki että väitettäsi on vaikea todistaa. No niinhän se onkin, sinulle etenkin, väitteen esittäjälle. Sen sijaan pistät väitteesi todenperäisyyttää ihmettelevät itse tarkistamaan internetin ihmemaailmasta ja muuta sellaista. Hännänhuippuna vielä muut selvittämään ensimmäiset omistajat ja kysymään heiltä. Huhhuhuh! Ei ollut edes lähtökohtaisesti tietoa, mutta "oikeita johtopäätöksiä" olit löytävinäsi kyllä mukamas.

  Miksi tuollaista hömppää piti siis lähteä edes esittämään alunperin?

  Mielenkiintoista olisi nähdä sinut elävässä elämässä livenä, näkisin itsekkin omin silmin minkä verran rehentelevässä (kirjoittajassa) on sitä miestä.

  Mitäs sitten tapahtuisi? Viittaatko aiempaan kommenttiisi siitä, miten käyttäytyisit?

    
 • Otin esiin Volvon S/V90 mallit tämä on totta ja myös se että näitä vaihdetaan vähin kilometrein sekin pitää paikkansa, mutta nåitä vaihtajia löytyy myös vastaavasti BMW merkistä joten se ei ole merkistä kiinni. Tämä jankuttaminen saanee riittää kun mitään järkevää ei tästäkään syntynyt ei tosin mitään uutta. Meni taas kerran syyttelemiseksi koko keskustelu. Syyttely ja tuomitseminen näyttää olevan muutaman henkilön mielipuuhaa. Derrickille pisteet kun et lähtenyt tähän mukaan.

  Oikeastaan kaikki keskustelunavaukset käännetään väkisin aloittajan syttelyksi mitä ihmeellisimmillä syillä. Ei ole ihme ettei kukaan avaa mitään keskustelua, kun kaikki asiat käännetään keskustelun avaajan solvaamiseen.

  "Mitäs sitten tapahtuisi? Viittaatko aiempaan kommenttiisi siitä, miten käyttäytyisit?"

  Avaa hieman mitä tarkoitat tällä johdattelullasi?

    
 • tracktest:
  Oikeastaan kaikki keskustelunavaukset käännetään väkisin aloittajan syyttelyksi mitä ihmeellisimmillä syillä.

  Jos sinä "keskustelun avaajana" esität väitteen, niin mikä ihmeellisyys se on jos joku kysyy, että "miten niin mukamas, mihin perustat väitteesi"?

  ..mutta näitä vaihtajia löytyy myös vastaavasti BMW merkistä joten se ei ole merkistä kiinni. Tämä jankuttaminen saanee riittää kun mitään järkevää ei tästäkään syntynyt ei tosin mitään uutta.

  Sinä siis oikeasti kuvittelit, että täällä pureksimatta olisi nielty sinun jankuttamisesi? Ei olisi kyseenalaistettu asiayhteyksissä selvästi näkyviä hämäryyksiä, mm. sitä, että poimit juurikin vain Volvon merkkinä. Tarkoitushakuisuus suorastaan loisti silmään! No, nyt sitten "kaikki merkit käy". Kumma juttu vaan tässä vaiheessa.

  Avaa hieman mitä tarkoitat tällä johdattelullasi?

  Muistui vai mieleen aiempi kirjoituksesi, jossa kerroit "ominaisuuksistasi", ei sen kummempaa.

    
 • WARNING: Before engaging mouth - please ensure that the brain is in gear!

  (Not the dinosaur brain, but your own one)

    
 • WARNING: Do not make tracktests on the highway

    
 • Eihän tämä mennyt alkuunkaan kuin Strömsössä, mutta koitetaan ottaa opiksi. Ei kai tähän loppuun muuta voi todeta.

    
 • Eteenpäin, sanoi nastarenkailija talvikelissä....

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit