HSq: Moni ajaa tietämättään takavalot kiinni

481 kommenttia
1111213141517»
  • muokattu 04.10.2024 09:03

    @Lukija49751 kirjoitti:

    .... Entäpä ne pari autoilijaa, jotka osasivat käyttää takasumuvaloa? Takasumuvalot näkyivät todella hienosti sumussa jo ennen auton ääriviivoja ja paransivat takuulla reilusti turvallisuutta. Sitä sopii ihmetellä että ehkä vain 5-10 % autoilijoista on sen verran ymmärrystä päässä että osaa laittaa sumuvalon taakse.

    @Lukija49751 kirjoitti:

    Tässä näkyy juuri se mistä aikoinaan paljon puhuttiin, ajokorttiuudistuksen myötä vähemmän teoriaa ja paljon vähemmän pakollista ajamista. Jos kysyt joltakin valottomalta kuskilta että miten niin kuin omasta mielestä niin melkoista kieltähän sieltä takaisin tulee...

    Varmaan tulee. Tai sitten voi hyvinkin tulla, että "katos vaan, enpä hoksannut/tiennyt/tms. - kiitos vinkistä".

    Sumuvalot on oma lukunsa ja sen sekaan heitän ihmettelyni etusumareiden käytöstä, nehän eivät ole koristevalot (vissiin näyttää makeelta?), joita voisi pitää päällä ns. hyvällä kelillä. Lisäksi sarjaan "mikä siinä on vaikeata" kuuluu ihmettely, miksei sumareita saada/osata sammuttaa kun sumu ja sade loppuu. Sellainen keltainen valo vaan palaa mittaristossa... Minusta osaamattomuutta siinä missä sekin, saako ne päälle silloin kun on se varsinainen tarve.

      
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit