Komeetta, jonka viimeksi näkivät ns. Neandertalin ihmiset

4 kommenttia

En ymmärrä mitä tekemistä TM:llä ja saduilla on toistensa kanssa. Joskus lapsena muistan lukeneeni satukirjoja, muistan pikkukakkosen grimmin sadut Sinikka sokan lukemina ja olen joskus omillekin lapsille lukenut satuja. Mutta että kirjoitetaan satuja totuutena, kun nämä niin sanotut Neandertalin ihmiset. Ei ole ollut eikä koskaan tule olemaan muita ihmisiä, kuin me, jotka olemme Jumalan luomia Hänen kuvakseen. Jos joku on joskus löytänyt jonkin kallon jostakin luolasta tai fossiloituneen kallon joka ei ole samanlainen kuin ihmisen kallo, voi johtua monestakin syystä. Ensinnäkin se voi olla vaikka Simpanssin tai jonkin muun apinan kallo. Tai se voi olla syntymästään saakka vammautuneen ihmisen kallo, joita haudattiin häpeällistä syistä aikoinaan milloin minnekin. Ihminen ei vain halua uskoa, miten asiat ovat ja että Jumala on olemassa ja Hän on meidät luonut. Emme voi muuttaa valheillamme tuota tosi asiaa. Kun sen ymmärtää ja hyväksyy ja ottaa omalle kohdalle, elämästä tulee oikeasti arvokas. Kunnia Jumalallemme.

  
  • muokattu 04.10.2024 10:28

    Jaahas... Entäs ne dinojen luut? Mihin ne sijoittuvat aikajanalla vaikka Aatamin ja Eevan eloon verrattuna? Vai ovatko ne olleet vaikka syntymästä saakka vammautuneita hiiriä?

    Olivatko nuo kaksi edes sen nimisiä, jos olivat vaikka Mohammed ja Behrukh, mistäs sen tietää?

      
  • Arkeologiset tutkimukset tarjoavat paljon todisteita menneistä sivilisaatioista ja tapahtumista, ja ne perustuvat tieteellisiin menetelmiin ja todisteisiin. Uskonnolliset uskomukset, kuten usko Jumalaan, ovat henkilökohtaisia ja perustuvat usein hengellisiin ja kulttuurisiin perinteisiin.

      
  • @Lukija488843 kirjoitti:
    En ymmärrä mitä tekemistä TM:llä ja saduilla on toistensa kanssa.

    Onhan niillä paljonkin tekemistä - ainakin TM:n keskustelupalstalla lukijat voivat kirjoitella satuja.

      1
  • Kehotan silti välttämään ruokkimasta trolleja eli olemaan vastaamatta tällaisiin aloituksiin.

      1
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit