Eikö Audi-mies kiinnosta?

64 kommenttia
«13

Muulal on revitetty aika paljon Audi-sedän jutuista.

Täällä TMn keskusteluissa taidetaan hiljalleen hymistellä ukon puheita?

Saako kenkää?

  
 • Äijän ihannenaiset kylläkin. Tosin ukolla ei taida enää olla omaa silitysraudan kuumentajaa.

    
 • Sedän spekseillä valitut tädit saattavat olla ihan jees, mutta tollasta tykitystä kuunnelleena ovat voineet jo pehmetä.

    
 • Näkojään linja tuntuu pitävän.. Meinaan johtajat ja alaiset tuntuu omaavan samankaltaiset arvot, ainakin ne kauppiaat ja huoltopalvelijat joiden kanssa aikoinaan joutui asioimaan. Onneksi enää ei ole pakko merkin vaihduttua. :kiss:

    
 • No ehkä jotain Seiskan tilaajaa tai Big Brotherin seuraajaa. Tuskin normaalia miestä kiinnostaa moinen höpö. :sunglasses:

    
 • Normaalia miestä"? Hieman vaan kyllä kiinnosta, sillä ei tuossa asemassa olevan miehen pidä päästää suustaan mitään shittiä! Lyön vaikka mistä vetoa, että Kiesi vaihtuu! VOIKO OLLA JONKIN YHTIÖN JOHTOPORTAASSA TUOLLAISIA IDIOOTTEJA????

    
 • Ulostulo oli surkea seka Audilta että toisaalta lehdeltä. Vahingoittaa molempia. Sain ko. lehden käsiini ja siellä muun ohessa Kiesi kehuu omaa äitiään:

  "

  Anna: Kuka nainen on vaikuttanut sinuun eniten?

  Kiesi: Ehdottomasti edemennyt äitini. Hän oli omana aikanaan hyvin sivistynyt nainen, ja haneltä olen varmasti perinyt ajattelumallini ja arvomaailmani.

  "

  !?

    
 • Mersu-mies:

  Ulostulo oli surkea seka Audilta että toisaalta lehdeltä. Vahingoittaa molempia.
  Vai sittenkin Kiesiltä surkea ulostulo?  Tässä nyt kuitenkin lopputulosta, vaihe 1:

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009090310183232_uu.shtml

    
 • antoiko esko kiesi haastattelun audin myyntijohtajana vai esko kiesinä itsenään ???

  ero on pieni mutta osaltaan merkittävä ja kuinka tarkoitus hakuisesti oli kirjoitettu varmaan jää piiloon...

  esim, jos katsot dvd elokuvia niin niiden alussa heti on isot kirjoitukset että kaikki haastattelut ovat henkilöiden omia mielipiteitä eivät minkään muun...

  miten olisi käynyt jos joku julkkis nainen olisi antanut samanlaisen haastattelun miehistä,luulen ettei olisi tullut minkäänlaista polemiikkia...???

    
 • finman:

  miten olisi käynyt jos joku julkkis nainen olisi antanut samanlaisen haastattelun miehistä,luulen ettei olisi tullut minkäänlaista polemiikkia...???
  Tjaaahhhh..... Eihän tuo audimies mikään julkkis ollut alkujaan. Nyt tietysti voi "kapakoissa" jengi tunnistaa.  Vastaava tilanne olisi tietysti että joku naispuolinen myyntijohtaja isosta kansainvälisestä firmasta X tulisi vaikka Tekniikan maailman erikoisjulkaisussa (joka jaetaan TM:n markkinointikumppaneille) kertomaan että "Eipä noista miehistäni just muuta iloa ole ollut kuin munanjakajana tällaiselle leading ladylle. Ne reppanat on ihan vietävissä olevia tossukkoita, no niinkuin miehet muutenkin. Eipä tarvitse meikäläisen kuin pikkuisen pikkurilliä heilauttaa, niin äijät lakoo.  Aika tomppelia sakkia, mutta onneksi ne osaa pitää taloo kunnossa. Olis kyllä lopunajat lähellä, jos äijä ei avais mulle ovea ja auttaisi takkia pois päältä. Niitä pitää aina auttaa pukeutumaankin fiksusti, eihän miehet ymmärrä mitään tyylikkyydestä tms. Ihan jatkuvaa kouluttamista, vähän niinkuin koiria pitäisi. Kiva niitä on rapsuttaakin välillä."  Tai jotain? :tongue:  Epäiletkö nyt ihan tosissasi, ettei tuosta voisi tulla haloota kuten audimiehestä?

    
 • Miehet ovat kuin lehtipuhaltimia: pitävät kovaa ääntä ja päästävät kuumaa ilmaa.  Mut viesti on kai siinä, että täytyy olla sentään jotain, että joku pahastuu. Kyllähän koko ajan joku pieksee suutaan, muttei siihen reagoida, koska sanojalla ei ole painoarvoa. Joku Seiska ois onnessaan, jos ois osannut vaikka lavastaa tuollaisen pätkän.

    
 • finman:

  on kiesi jotain hyvääkin saanut aikaan....
  Onko monikaan kiistänyt sitä? Oli kyseessä sitten Audin myynti Suomessa, tai alppihiihto.  Tästähän tässä on kyse, kuten Tanja Poutiainenkin kertoo (ks. ed. linkin lisälinkit):

  - En voi yhtyä hänen kommentteihinsa. Vaikea sanoa kuinka huumorilla tai pilke silmäkulmassa hän on ne antanut. Kaikkiaan kyseessä on hyvin harmillinen tilanne, alppitähti lisäsi.

    
 • En ole itse audimies. Yksi sellainenkin kulkuneuvo on ollut ja riitti kyllä. Mutta jos ei itse automerkistä puhuta niin aika erikoinen tapahtumasarja nämä kommentit ja niiden seuraamukset. Ei kait auta enää jossittelu...  Meniköhän Skoodan imago Audin edelle?

    
 • Minusta Audi ei liity tuohon juttuun oikeastaan mitenkään.  Kertoo aika paljon, jos yhden urpon naiskommentit saavat tällaisen kohun aikaan. En usko että vastaavaa olisi tapahtunut jos joku yleisölle tuntematon myyntihommissa oleva nainen olisi kertonut mielipiteitään miehistä.

    
 • A Tapio:  Meniköhän Skoodan imago Audin edelle?


  Tuossa tapauksessa Audin hinnat varmaan laskisivat Skodan alapuolelle. Epäilen että näin ei tapahdu, todennäköisesti julkisuudesta on vain hyötyä.

    
 • Sateenkaaripoika:

  Eikö Audi-mies kiinnosta?
  Ei kiinnosta.

    
 • AkiK:

  Kertoo aika paljon, jos yhden urpon naiskommentit saavat tällaisen kohun aikaan. En usko että vastaavaa olisi tapahtunut jos joku yleisölle tuntematon myyntihommissa oleva nainen olisi kertonut mielipiteitään miehistä.
  Niin, vastaava käänteinen tilanne on kuvattuna tuossa vähän edellä. Veikkaan, että joku keskustelu olisi noussut.  Olihan nytkin kyseessä joku yleisölle tuntematon myyntihommissa oleva mies.  AkiK:

  Tuossa tapauksessa Audin hinnat varmaan laskisivat Skodan alapuolelle.
  Ahaa  (vaikkakaan en näe asiayhteyttä imagon ja hinnan välillä noin yksiselitteisesti).  AkiK:

  Epäilen että näin ei tapahdu, todennäköisesti julkisuudesta on vain hyötyä.
  "All publicity is good publicity", vai? Ennemmin sanoisin, ettei asialla ole hölkäsen pölähdyksen merkitystä.  Se nimittäin vasta olisikin aika merkillistä, jos mahhot alkais tämän seurauksena ostella just tän takia Audeja.  Mistäs sekin sitten kertoisi? Kohu osui ja upposi, vai?

    
 • ["Kumppani"]  Veikkaan, että joku keskustelu olisi noussut.  Olihan nytkin kyseessä joku yleisölle tuntematon myyntihommissa oleva mies.
  Toisinpäin ajatellen, jos kyseessä olisi ollut tuntematon nainen ja hänen mielipiteensä miehistä, mikä porukka mielestäsi tuon metakan olisi nostanut?  Joku kommentti siitä olisi saattanut herätä, jos kommentin esittäjä olisi ollut mies se olisi kuitattu lähinnä säälivällä vastakommentilla. Tällaista kohua siitä ei olisi noussut - tämä osui Suomen keskusteluilmapiirissä asiaan josta on aina hyvä meuhkata. Löytyi yksi sovinisti, vieläpä miehisellä alalla toimiva johtoasemassa oleva mies...vielä parempi olisi ollut jos olisi kommentoinut jotain seksuaalivähemmistöistä.  vaikkakaan en näe asiayhteyttä imagon ja hinnan välillä noin yksiselitteisesti.  No sanotaan nyt vaikka niin että tekniikkaerot ja design-kustannukset eivät selitä hintaerosta kuin murto-osan.  "All publicity is good publicity", vai?  No ainakin Audi on nyt keskustelussa esillä, eikö? Siitäkin huolimatta että sillä ei keskustellun asian kanssa ole yhtään mitään tekemistä. Ja Audin kannalta julkisuus on olllut minusta positiivista, firma on tehnyt ratkaisunsa nopeasti eikä lähtenyt peittelemään mitään.    
 • AkiK:

  Toisinpäin ajatellen, jos kyseessä olisi ollut tuntematon nainen ja hänen mielipiteensä miehistä, mikä porukka mielestäsi tuon metakan olisi nostanut?
  Vaikka tämä jengi täällä! Tai teidän duunipaikan miesten kahvipöytäjengi.  Kyse ei ole siitä ketkä, vaan laajuus, kesto ja sävy. Saat sitten vapaasti valita eri asteikolla. Lopullista totuutta ei voida edes tietää. Nyt on kuitenkin asetettu rima, jota taatusti vahditaan jonkun aikaa. Lööppilehdet ei olisi mistään kotoisin, ellei vastavetoa yritettäisi löytää. Onnistuu tai ei.  AkiK:

  No sanotaan nyt vaikka niin että tekniikkaerot ja design-kustannukset eivät selitä hintaerosta kuin murto-osan.
  Osta sinä sitten se imago. Mitä ne sitten Skodan ja Audin kesken on. Mutta aika suoraviivaisesti teit johtopäätöksen niiden hintojen välillä. Noinko pienestä on kyse kuitenkin!  AkiK:

  No ainakin Audi on nyt keskustelussa esillä, eikö? Siitäkin huolimatta että sillä ei keskustellun asian kanssa ole yhtään mitään tekemistä. Ja Audin kannalta julkisuus on ollut minusta positiivista, firma on tehnyt ratkaisunsa nopeasti eikä lähtenyt peittelemään mitään.
  Eihän tämän pitänyt olla mikään big thing, ihan turhasta ovat vouhottaneet koko ajan? Hyvä mies viemäristä alas moisen takia... Mutta ei silti, olen kyllä osin samaa mieltä kanssasi, että VV-Auto reagoi yhtiönä nopeasti.  Ja aika fiksusti eräs "kadunmies" vastasi eilen uutisissa, kun oli Audia menossa koeajamaan: "En ole ostamassa ihmisten käsityksiä, vaan laitetta, ajopeliä".  Se ei varmaan tarkoittanut myöskään imagoa? :tongue:

    
 • Kumppani:

  Eihän tämän pitänyt olla mikään big thing, ihan turhasta ovat vouhottaneet koko ajan? Hyvä mies viemäristä alas moisen takia... Mutta ei silti, olen kyllä osin samaa mieltä kanssasi, että VV-Auto reagoi yhtiönä nopeasti.

  Ja aika fiksusti eräs "kadunmies" vastasi eilen uutisissa, kun oli Audia menossa koeajamaan: "En ole ostamassa ihmisten käsityksiä, vaan laitetta, ajopeliä".


  Hyvä mies tosiaan mestattiin "turhan" takia.

  Ehkä tällä kannalla on myös muutama maamme eturivin NAISurheilija.

  YLE:n pääuutisiin päätymistä tuskin monikaan (ammattifeministej&#228:wink: lukuunottamatta uskoi?

  Medialla on valtaa ja internet aikakaudella jutut leviää ja paisuu uskomatonta vauhtia.  Audikuljettajista mm. Junger ehti jo hävetä autovalintaansa! Ei hitto!

    
 • jokaka:

  YLE:n pääuutisiin päätymistä tuskin monikaan (ammattifeministejä ) lukuunottamatta uskoi?
  Medialla on valtaa ja internet aikakaudella jutut leviää ja paisuu uskomatonta vauhtia.
  Kuten AkiK veikkaisi, niin tämän täytyi osua johonkin ihme "uutis"tyhjiöön (eihän nuo Kiesin käsitykset naisista sinänsä mitään uusia tai ainutlaatuisia olleet), osana kerrannaisvaikutuksien selittämiseksi.

    
 • Tunnustaako joku lukeneensa tai edes nähneensä tätä ANNA-lehden erikoisnumeroa missään?

    
 • jokaka:

  Tunnustaako joku lukeneensa tai edes nähneensä tätä ANNA-lehden erikoisnumeroa missään?
  Ei ole osunut lainauksia kummempaa käsiin. En ole lehden jakelulistalla :kiss:  Ja sitten vitshi:

  Mikä on sovinistien uusi kokoontumispaikka?  -Auditorio

    
 • Eipä tuo Anna nyt kuulu muutenkaan niihin lehtiin, jotka tulee luettua.... :lol:  Mutta täytyy kyllä sanoa, että oikeita ongelmia ei maailmassa nähtävästi ole, jos ilmiselvästi huumorimielellä annettun haastattelun takia työpaikan joutuu jättämään. Ymmärrän toki sen, että ns. johtavassa asemassa olevat ihmiset eivät voi haastatteluissa erottaa ns. omaa ja firman mielipidettä kovinkaan hyvin, mutta tässä nyt tehtiin kärpäsestä härkänen.  Ja kuten on esille tuotukin, niin jos saman olisi tehnyt nainen, niin tuskin olisi tapahtunut yhtään mitään... :sleepy:

    
 • Ihanko oikeesti joku väittää valitsevansa auton tällaisten höpöjuttujen perusteella. Uskokoon ken tahtoo. Taitavat vaan toyotamiehet olla vauhdissa ja missä on T Taula? Itse valitsen edelleenkin sen parhaan mitä tietyllä rahalla saan, vaikkapa Audin :smile:

    
 • Suomessa ei saa viljellä huumoria, ei varsinkaan naisten lehdissä? :weary:

    
 • Ammattilainen:

  Ja kuten on esille tuotukin, niin jos saman olisi tehnyt nainen, niin tuskin olisi tapahtnut yhtään mitään...
  Kuten toin esille, niin veikkaan että edellä esittämäni käänteisesimerkin mukaan olisi älämölö kyllä alkanut. Tavalla tai toisella.  Ja aivan oikein veikkasin lööppilehtien menttaliteetinkin, eli tässä tuli sitten vastaiskuyritys varsin nopeasti:  http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1726978  :warning: muistakaa äijät, että tuo on kanssa sitten "ilmiselvästi huumorilla" kirjoitettua. :sleepy:  (eikä näin jälkikäteen tietenkään herätä intohimoja, vähän niinkuin eilispäivän uutinen jo...)  Xenon55:

  Taitavat vaan toyotamiehet olla vauhdissa ja missä on T Taula? Itse valitsen edelleenkin sen parhaan mitä tietyllä rahalla saan, vaikkapa Audin
  Olihan tuollainenkin kommentti odotettavissa... Vaikka tuokin on tietysti huumorilla heitettyä, selvähän se!  "Ei olis tapahtunut mitään" -esittäjät saavat tietysti pontta tästä jutusta:

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009090410184503_uu.shtml  Mutta ei nuo esimerkkitokaisut ole lauottu samanlaisella esillepanolla kuin Kiesin juttu: mies machoilemassa naistenlehdessä! Vertailukelpoinen juttu olisi vain se, että joku-lenitaa-vastaava tulisi feministisesti morkkaamaan miehiä vaikka valkoisista tennissukista TM:n tai Tuulilasin erikoislehteen ja samalla kehuskelemaan itseään miesvalloituksillaan kautta aikojen.  Aika nopeasti alettaisiin kutsumaan h:lla alkavalla nimityksellä "femakolla" höystettynä. Mieshän on vaan valloituksillan kehuskellessaan vain "peto" vastaavassa tilanteessa. :wink:

    
 • Tuulipuku- ja lenkkaridaamien maassa kukaan niitä arvosteleva ei ole profeetta omalla maallaan. Jos haluaa lepuuttaa silmiään, niin katseen täytyy etsiytyä hieman kansainvälisempään tarjontaan. Ja jos vaivautuu kaivautumaan hieman syvemmälle kotimaan kamaraan, niin sielläkin lopussa kiitos seisoo.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit