Volvolla menee lujaa

307 kommenttia
15678911»
 • "80-luvulla tuli ajettua isolla etuvetoisella Audilla ja Saabilla nämä kokemukset riittivät mielipiteeseen joka on vallaala edelleen."

  Aika tuore ajokokemus sanoisin.

    
 • Kumppani vanhan ajan kommunisti analysoi ja tekee päätelmiä kovin kevein mielin mutta eipä tässä ole mitään uutta.

    
 • muokattu 19.07.2019 10:04

  @tracktest:

  Kumppani vanhan ajan kommunisti

  No huhh! Nyt tuli paha, hehehehheeheee

  ...analysoi ja tekee päätelmiä kovin kevein mielin mutta eipä tässä ole mitään uutta

  Aikas kevein mielin analysoit ja teet päätelmiä minusta! Mutta yhtä heppoisin eväin toki muistakin, tässä tapauksessa ns. volvoilijoista. Ja itse ydinasioihin jäi tietysti väistellen vastaamatta. Sitä omaa malkaa silmässään kun ei näe...

    
 • Autozeitung testasi Skoda Superb Combin ja BMW 5er farmarin, kummassakin kahden litran dieselit. Skoda Superbissa oli BMW:tä parempi ajodynamiikka.

  https://www.autozeitung.de/bmw-5er-touring-skoda-superb-test-196808

    
 • muokattu 19.07.2019 10:39

  Tuosta on väännetty aikojen alusta lähtien, makuasioita mitäpä muuta. Muutoksia tehdään palautteen mukaan ja näissä kompromisin löytäminen on hyvin vaikeaa mutta johonkin rajat on vedettävä. Miten miellyttää kaikkia on käytännössä mahdoton tehtävä. Mukavuuden ja ajettavuuden välille on vaikea saada tasapainoista asetusta ja niin että se miellyttäisi jokaista ratin vääntäjää. BMW on tehnyt töitä tämän kanssa vuosikausia siksi ajoasetuksia on valittavana ei tosin riittävästi koska aina joku valittaa niiden riittämättömyyttä. Valitusta valittamisen ilosta. Onhan se mahdoton miellyttää etuvetoisen auton nimeen vannovan toimittajan makua, aina löytyy aihe kuin aihe josta valittaa. Tähän perustuu se että näitä turhaakin turhempia julistuksia joku lukee koska aina löytyy kuulijakunta näille kansanautojen "hyvien ominaisuuksien" vaalijoille.

    
 • muokattu 19.07.2019 11:23

  @tracktest:

  Muutoksia tehdään palautteen mukaan ja näissä kompromisin löytäminen on hyvin vaikeaa mutta johonkin rajat on vedettävä. Miten miellyttää kaikkia on käytännössä mahdoton tehtävä. Mukavuuden ja ajettavuuden välille on vaikea saada tasapainoista asetusta ja niin että se miellyttäisi jokaista ratin vääntäjää.

  ....siispä joku ostaa jonkun muun kuin BMW:n. Mutta siinä kohtaa tämä tekee sinun mielestäsi "väärän valinnan" ja aloitat nimittelyn sisältäen "pahaa oloa", fanatismia ja uskovaisuutta jne. Miksi?

  ...makuasioita mitäpä muuta

  Sen kun muistaisit - aidosti, eikä opeteltuna vuorosanana.

  Onhan se mahdoton miellyttää etuvetoisen auton nimeen vannovan toimittajan makua, aina löytyy aihe kuin aihe josta valittaa.

  Luulisi, että on vastaavasti mahdotonta miellyttää takavetoisen auton nimeen vannovan toimittajan makua. Jos kyse on makuasiasta, niin luonnollisesti tämäkin valittaa silloin etuvetoisista ja löytää siihen aiheita valittamisen ilosta, eikö vain. Miten tämä olisi silti enemmän oikeassa - makuasiassa?

  Tähän perustuu se että näitä turhaakin turhempia julistuksia joku lukee koska aina löytyy kuulijakunta näille kansanautojen "hyvien ominaisuuksien" vaalijoille

  En tiedä mitä tarkoitit kansanautolla, mutta eikö saa olla muita mielipiteitä kuin sinun (BMW-)totuutesi, tai takavetotoimittajan?

    
 • Milläs sinä tracktest nyt sitten tarkalleen ottaen ajat?

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit