Päivä löpöpunkkien lopulle - kun diesel farkku ei käy kaupaksi

364 kommenttia
1789101113»
 • @740 GLE kirjoitti:

  @Topi27 kirjoitti:

  @Late1969 kirjoitti:

  @740 GLE kirjoitti:
  Minun valintani ei siis vaikuta tilanteeseen vaan pitäisi pystyä vaikuttamaan koko ryhmän valintaan.

  Ryhmähän ei siis koostu jäsenistään. Sinä olet syytön kuten kaikki muutkin yksittäiset ryhmäläiset. Eiköhän ole siis toisten vika, jos tie on karkea. Kädet pesty Perussuomalaiseen tapaan.

  Samalla tavalla syytön kuin poltettujen orankien biodieselillä ajelevat perustelevat olevansa "luontoihmisiä" kun ovat joskus netistä lukeneet, ettei niitä ole pakko polttaa elävältä bio dieselillä ajaakseen ja näistä syyttömistä on täysin luonnollista orankien elävänä polttelun lisäksi polttaa miljoonia lajeja tuhkaksi ja savuna ilmaan vain saadakseen pestyä kätensä bio dieselillä.

  Yritin jo olla vastaamatta asiattomuuksiin, mutta nyt se näyttää toistuvan kaikuna eri suunnasta.

  Syyttömyydestä ovat puhuneet tässä säikeessä Late ja Topi. Minä en puhunut syyllisyydestä mitään vaikka asiasta kysyessänne myönnänkin olettaneeni toimivani Suomen Lain mukaan? Esitin jo aiemmin ehdotuksen, että jos laki on mielestänne huono, muuttakaa se laki älkääkä nalkuttako lakia noudattaville.

  Postauksessa johon vastasitte syyllisyyskysymyksillänne kerroin että minulla ei ole keinoja vaikuttaa tilanteeseen vaan pitäisi pystyä vaikuttamaan koko ryhmän valintaan. Uskon sen olevan aika pitkälle totta edelleen.

  Olet lain edessä syytön, mutta en ymmärtänyt, että siitä puhutaan, pahoittelut siis väärästä syytöksestä. Jostain syystä en löydä tuota kirjoitustasi, että olisit toiminut lain mukaan. Mutta ei sen väliä, lakia olet noudattanut.

  Ryhmän jäsenenä voi vaikuttaa sillä, että poistuu ryhmästä. Jos kaikki poistuvat, ryhmää ei enää ole. Mutta jos kaikki jatkavat ryhmän jäseninä perusteena se, etteivät pysty ryhmää poistamaan, mitään muutosta ei tapahdu.

    1
 • Yläpeukku! Kiitos täsmennyksestä!

    
 • @Kumppani kirjoitti:
  Väitän, koska toistat eri yhteydessä pätkiä tekstistäsi, että yhdistelet tuossa kappaleessa tarkoitushakuisesti asioita. Vierintävastus muuttuu jotenkin kummasti vierintämeluksi jne. (viittauksella EY N:o 661/2009)

  Ehdotan että keskittyisit. Joskus, tai ehkä useimmiten vastauksen tai tuotteen laatu on tärkeämpi asia kuin nopeus jolla se tuotetaan. Vaan vanhoja tuttuja kun ollaan, niin tiedän että asioiden rauhallinen pohdiskelu ei ole tavoitteesi täällä, vaan väittäminen ja vääntäminen. Tästä ollaankin jo käyty ajatustenvaihtoa.

  Ja kun tiedetään jo vaaligallupeistakin, niin samaa mieltä ei ole kuin yksi viidestä, tai joskus alle yksi kymmenestä, riippuen puolueesta. Niin siinä mielessä voin rauhallisesti vain todeta että luin kommenttisi, ja ymmärrän miten ajattelet asiasta. Ollaan samaa mieltä siitä että ollaan eri mieltä.

  Kohdat 8-10 olivat suoraa lainausta Euroopan unioin virallisilta sivuilta, ei siis omaa tekstiäni. Olisi toki pitänyt laittaa sitaatit tuohon, sen lisäksi että kirjoitin että liitän oman tekstini jälkeen lainausta.

    3
 • muokattu 12.12.2023 21:44

  Kohdat 8-10 olivat suoraa lainausta Euroopan unioin virallisilta sivuilta, ei siis omaa tekstiäni. Olisi toki pitänyt laittaa sitaatit tuohon, sen lisäksi että kirjoitin että liitän oman tekstini jälkeen lainausta.

  Toisin kuin kuvittelet, niin sinun tekstejä lukiessa tuollainen todellakin on tarpeen. Hienoa kuin huomasit itsekin.

  Ehdotan että keskittyisit. Joskus, tai ehkä useimmiten vastauksen tai tuotteen laatu on tärkeämpi asia kuin nopeus jolla se tuotetaan.

  Edellä olleeseen viitaten, niin: kiitos ihan samoin.

  Ja kun tiedetään jo vaaligallupeistakin, niin samaa mieltä ei ole kuin yksi viidestä, tai joskus alle yksi kymmenestä, riippuen puolueesta.

  Jotenkin tämä liittyi....johonkin.

  Olen kanssasi todellakin eri mieltä siitä miten SINÄ tulkitset ihan oman tarkoitushakuisuutesi mukaan milloin mitäkin pykälää. Jos nyt jotenkin yritän tiivistää sinun maailailujasi niin puhut samassa merkityksessä siitä, että liikenteessä ajaa 100 autoa kun ohitse ajaa vain 1 auto. On siis erittäin tulkinnallista, millä termillä asiaa kutsutaan. Vaikka mittauksessa varmasti eroa löytyy, niin aina auton ohituksesta kuuluu ääntä. Ihan kuten pyörästä, potkulaudasta, moposta, prätkästä tai...

  Sen takia toistan - humoristiseksi tarkoitettuna - että tarvitset varmaan Peltorit päähän jos vieressä syödään näkkileipää.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit