Nuoret ja vanhat kuskit

186 kommenttia
123457»
 • Kirjoittakaa oma mielipiteenne selvästi älkääkä pätkikö asiakokonaisuuksia pieniin silppuihin jos tarvitsee pitää noin pitkiä esitelmiä, kun niitä on yhden lukenut ei tarvitse lukea kuin nimimerkki tietää sisällön. Papukaijakin oppii useampia mielipiteitä.

    
 • urpo2012:

  Kirjoittakaa oma mielipiteenne selvästi älkääkä pätkikö asiakokonaisuuksia pieniin silppuihin jos tarvitsee pitää noin pitkiä esitelmiä, kun niitä on yhden lukenut ei tarvitse lukea kuin nimimerkki tietää sisällön. Papukaijakin oppii useampia mielipiteitä.
  Aivan! Tämänkin palstan kirjoituksista hyvin harva on tuonut julki oman mielipiteensä ja vielä harvempi on pysynyt mielipiteessään eikä vaihtanut sitä papukaijan lailla.    
 • Mielipiteen vaihtamista en pidä pahana, jos ilmaisee samalla saaneensa tiedon tai näkökulman josta ei ollut aiemmin tietoinen ja sen seurauksena harkinnut kantansa uudelleen. Mutta eivätpä nuo muutokset ihan tällä tavoin ole tässä threadissa menneet.  urpo2012:

  ei tarvitse lukea kuin nimimerkki tietää sisällön


  +1  Voitaisiko keskittyä asiaan eikä siihen kuka sanoi ja kenen joukossa halutaan seisoa? Ja ennen kaikkea ketä vastaan?

    
 • 740 GLE:

  Voitaisiko keskittyä asiaan eikä siihen kuka sanoi ja kenen joukossa halutaan seisoa, tai ennen kaikkea ketä vastaan?
  Niin juuri, hyvä pointti.  https://tekniikanmaailma.fi/keskustelu/t6746,270  Kuten olen moneen kertaan vihjannut, tuon otsikon alta löytyy ne jutut jo vanhastaan kyllä muutenkin. Myös minun mielipiteeni.  Sinne voi jatkaa edelleen, jos tästä aiheesta nyt enää mitään uutta voi kehittyä...

    
 • Poliisia nuorten kolarit huolestuttavat.  - Näitä nuorten suistumisia ja onnettomuuksia on viime aikoina tapahtunut aivan liikaa. Yksikin on liikaa, Iivari toteaa.

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012103116273498_uu.shtml

    
 • IL:

  "Vakavasti loukkaantuneen nuorukaisen mitattiin sairaalassa nauttineen alkoholia törkeän rattijuopumuksen rajan ylittävät määrät. Testin tulos oli 1,28 promillea."


  No hyvät oli tarjoilut hospitaalissa.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit