Autovalmistajien tyhmyydellä ei ole rajoja

691 kommenttia
1181920212224»
 • Aihe ei ole mitenkään arka keskusteltavaksi. Jotkut olivat kaulaa myöten ja toiset nilkkoja myöten siinä itsessään. Keskustelu on ollut pitkään hiljakseen ei tässä mitään ongelmaa ole. Asiallisella keskustelulla voidaan jatkaa jos aihetta ilmenee . Näyttää monessa keskustelussa keskustelijoilla olevan aiheellista katsoa peiliin ja miettiä miten keskusteluja voi viedä eteenpäin ilman jatkuvaa henkilöön menevää naljailua. En arkoita sitä että joku pitäisi poistaa keskusteluista, mutta keskustelutyyliä voi jokainen hieman miettiä.

  BMW tuomittiin 8,5 miljoonan euron sakkoihin moottoreiden päästöjä vääristelleen ohjelmiston asentamisesta tuhansiin autoihinsa, uutistoimisto Reuters kertoo.

  Syyttäjän mukaan väärä käyttöohjelmisto asennettiin lähes 8 000 autonsa moottoriin. Käyttöohjelmisto mittasi moottoreille koepenkissä eri typenoksidipäästöt kuin reaalioloissa, syyttäjänvirasto totesi lausunnossaan maanantaina.

  Tuomioistuin arvioi autonvalmistajan katsoneen erheitä läpi sormiensa ja syyllistyneen samalla hallinnollisiin laiminlyönteihin.

  BMW myönsi syyttäjän esittämät seikat.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit