Miksi Toyotasta yritetään luoda täysin väärä mielikuva?

244 kommenttia
12345679»
 • @Katukivi kirjoitti:
  "Edellä olevaa taustaa vasten Toyotasta ............."

  Edellä olevassa taustassa ei ole ainuttakaan mielikuvaa vaan totuus siitä miten asiat ovat. Tuota taustaa vasten Toyota aivan varmasti näyttäytyy monelle uudessa valossa eli nuorekkaana, modernina, innovatiivisena ja ympäristöarvoja kunnioittavana autonvalmistajana. Aivan yhdentekevää "pitääkö" siitä puhua sellaisena vai ei. Se on sellainen. Sen tekstini todistaa ilman mielikuvia.

  Tätähän sinä olet hokenut. Googlettamalla totuus löytyy. Otsikkoon viitaten olisin odottanut esimerkkejä näistä "vääristä mielikuvista". Kuka, ketkä, missä tai miten niitä luo? Maailmanlaajuisesti vai ihan vaan täällä kotimaassa?
  Hämmästyttävän määrän tälläinenkin avaus on saanut aikaan viestejä.

    
 • Katukiven kaikki avaukset ovat puhtaasti provokatiivisia ja tarkoitushakuisia. Ja kyllä näihin julistuksiin liittyy hyvin vahvasti probagandistinen lataus.

    
 • Nettiautossa tarjokkaat ovat merkin mukaisessa aakkosjärjestyksessä, paitsi 10 kiinnostavinta merkkiä, jotka ovat aina listan huipulla.

  Happy now?

    
 • @740 GLE kirjoitti:
  Nettiautossa tarjokkaat ovat merkin mukaisessa aakkosjärjestyksessä, paitsi 10 kiinnostavinta merkkiä, jotka ovat aina listan huipulla.

  Happy now?

  Nettiauton haetuimmat ovat myös merkin mukaisessa aakkosjärjestyksessä.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit