Yli 65 vuotiaat ovat selvästi riskiryhmä liikenteessä

301 kommenttia
13468911
 • AkiK:


  Puhut nyt edelleen autoista joita ostettiin. Mistä sinä tiedät mitä autoja veromuutoksen jälkeen ostetaan? Ei siitä voi vetää kummoisia johtopäätöksiä parin kuukauden perusteella.
  Puhun niistä autoista mitä veromuutoksen jälkeen on ostettu. Ei ihmisten tarpeet ja halut ole mihinkään muuttuneet. Alle 110g/km päästäviä autoja eli niitä missä veroprosentti olisi laskenut ei ole montaa tarjolla.  AkiK:


  Aikaisemmin väitit: AkiK: Suuressa osassa autoja hinta ei muuten muuttunut mihinkään tai jopa laski.


  No mainitsepa automalli myydyimmistä autoista, josta ei löydy yhtään versioita jonka hinta ei laskenut tai pysynyt jotakuinkin samana?
  Mainitsin jo Golfin, en jaksa alkaa kaivaa tarkemmin, mutta veikkaanpa, että sama tilanne on Corollankin kanssa isommista autoista puhumattakaan.  AkiK:


  Se on minusta ihan oma asia, jos haluaa sitten maksaa ekstraa versiosta jonka tietää maksavan enemmän. Lähes kaikista myydyimmistä autoista löytyy kuitenkin versio, jonka hinta ei ole noussut.
  Ei helevetti! Eihän se ruoan hintakaan ole sitten noussut, ainahan sisäfileen sijaan voi ostaa jauhelihaa tai tomaatin sijaan porkkanan.  AkiK:


  Minkä vastuun? Ilman autoveroakaan tuskin uutta ostaisin,


  Älä sitten valita vanhoista autoista ja niiden turvallisuusvaaroista, jos et itse ole valmis ostamaan uutta vaikka olet niiden turvallisuusvaikutuksista saarnannut koko ajan ja kertonut niiden olevan ratkaisu liikenneturvallisuusongelmiin. Sinä siis itse et ole osa tuota mainostamaasi ratkaisua, vaan enemmänkin itse mainitsemaasi ongelmaa.
  No, omassa autossani on kuitenkin useampi turvatyyny, abs:t, luistonesto, kunnon ajovalot jne. Puolet kuolonkolareista on ajettu autoilla missä ei ollut ainoatakaan turvatyynyä eikä lukkiutumattomia jarruja. Sen lisäksi, että autovero vanhentaa autokantaa se myös rokottaa turvallisuutta parantavia varusteita eli käytetyissä autoissamme on vähemmän turvavarusteita, kuin autoverottomissa maissa.  jatkan myöhemmin...

    
 • Ajattelija2011:


  Niin, pitää vielä uudelleen kysyä Aki K, kuka on tällä perusteella vaatinut joitain ihmisiä ajokieltoon.


  Eli et sitten enää vaadikaan mitään muutosta nykytilanteeseen. Yllättävä muutos heti kun kysyin sinulta yksinkertaista perustelua tai kriteeriä itse määrittelemällesi termille "henkinen puoli". Ymmärsin että "henkinen puoli" on jonkinlainen riskitekijä jonka haluat tilastoida. Aika vaikea sitä on tilastoida, kun et edes osaa määritellä mikä se on.  Et muuten Aki K vielä vastannut, vaikuttaako se 80 lätkä mielestäsi paljonkin itsemurhakuskeihin ja rattijuoppoihin.


  No miksi sen niihin pitäisi vaikuttaa ja kuka sellaista on sinun lisäksesi yrittänyt edes kuvitella? Ymmärtääkseni sillä aikanaan pyrittiin lisäämään nuorten ajoturvallisuutta (tyypillisin onnettomuus näillä ulosajo) ja opettamaan heille rauhallisempaa ajotapaa jossa ei tarvitse ohitella rekkoja ja muita hitaampia.
  En haluaisi kirjoittaa näin keskustelukumppanista, mutta nyt on pakko. Joko sinä kirjoitat tahallasi sekavia, koska tiedät puhuneesi itsesi sata kertaa pussiin, tai sitten olet oikeasti täysin sekaisin. Olen noin 50-kertaa kirjoittanut mitä minä ja selvästi muutama muu täällä tarkoittaa, mutta sinä et vieläkään ymmärrä. Tai et halua ymmärtää, koska samalla joutuisit myöntämään olleesi väärässä.  Sanotaan nyt vielä kerran, jos Aki K pikkuhiljaa alkaisi ymmärtämään. Kukaan ei ole täällä vaatinut, että lievästi masentunt ihminen joutuisi ajokieltoon. Kukaan ei ole kuvitellut, että ajokokeella voitaisiin masentuneilta/rattijuopoilta ottaa korttia pois. Me kaikki ymmärrämme, että kortin pois ottaminen ei juuri edes vaikuttaisi pahaan rattijuoppoon tai itsemurhakuskiin. Ainoa asia mitä me ja Tervo olemme tähän liittyen sanoneet, on se että näitä onnettomuuksia ei pidä tilastoida YLINOPEUSONNETTOMUUKSIKSI. Nyt näin tehdään Suomessa, ei esim Ruotsissa! Jotkut eivät näemmä tätä ymmärrä lukuisista selityksistä huolimatta ja vaativat alhaisempia nopeuksia ja lisää nopeusvalvontaa kameroilla. Nämä kuvittelevat, että ylinopeus on liikenteessä suurikin ongelma, koska eivät tajua vähentää ylinopeusonnettomuuksista pois itsemurhia ja rattijuoppoja.  Aki K, oletko todella niin typerä, että luulet 80 lätkän kovastikin hillitsevän 19-vuotiaan, viritetyllä 400 hv autolla ajavan menoa! Muuten tämä nuori ohittaisi rekan 250 km/h, mutta nyt kun on 80 lätkä niin eipä hän sitten ohitakaan. Haloo! Ne jotka 80 lätkää noudattaisivat, ajavat kyllä muutoinkin rajoistusten mukaisesti ja tuskin suistuvat tieltä kovin usein. Tämän tilastotkin osoittavat.  Ja vielä viimeisen kerran Aki K, emme halua korttia pois keneltäkään automaattisesti. Haluamme kortin pois ainostaan ihmisiltä, joiden ajokyky ei ole turvallisesta ajohalusta huolimatta tarpeeksi hyvä ratin taakse. Näitä kuskeja on tietysti myös nuorissa, joten toivomme kaikille pakollista ajokoetta esim 10-vuoden välein. On kuitenkin päivänselvää, että ajokyky heikentyy vanhemmiten, toisilla nopeammin, toisilla hitaammin ja tämän vuoksi haluamme ajokokeen yli 70-vuotiaille tihennetyin väliajoin, esim kahden vuoden välein. Lääkäri ei pysty esimerkiksi dementikon ajokykyä tarpeeksi hyvin tarkastamaan, kuten Tervokin kirjoituksessaan toteaa.  Nyt Aki K, ennen kuin vastaat, niin lue kirjoitus siten että ymmärrät sen. Jos et ymmärrä, niin älä kiitos vastaa. Jatkuvasti keksit jotain omia väittämiäsi, joita kukaan ei ole missään kohtaa kirjoittanut, kuten kortin pois ottaminen lievästi masentuneelta.

    
 • Opelixi:

  ....Miksi taas väität minun sanoneen jotain, mitä en sanonut.
  Ajattelija2011:

  Jatkuvasti keksit jotain omia väittämiäsi, joita kukaan ei ole missään kohtaa kirjoittanut...
  Sinä(kin) harrastat tuota koko ajan: useimmiten silloin kun minä lie tehokeinona(nne) vedät(te] yli, äärestä toiseen. Mikä vaan kuulostaa sinusta(kin) mehukkaalta.... :sleepy:    
 • Kumppani, on eri asia sanoa, mihin jokin väite oikeasti johtaa, kuin se, että keksii aivan omia väittämiä. Aki K ei edes tee sitä liioittelumielessä, vaan hän ei ymmärrä lukemaansa.

    
 • Quu... 29.8.2012 klo 08:02:

  Opelixi:

  2.8.11 16:34
  Opelixi

  Minua hämmästyttää se, että kuinka tietyt ihmiset uskovat sokeasti kaikkia "tutkimuksia".

  Quu... 29.8.2012 klo 10:47:

  Moottorilehden artikkeli täyttää hyvin jos sen lukee kokonaan aukon välillä
  nuoret ja moneen kertaan mainitut yli 65v.
  Pääosassa on sairaudet mitkä puhkeavat jo hyvinkin aikaiseen esim.ADHD liikalihavuus sokeritauti mielenterveys krapula masennuslääkkeet uniaapnea väsymystila. Henkilöiden taustalta löytyy jo vuosikausien poikkeava käytös,
  siis lääkärin kontrollin on alettava kymmeniä vuosia ennen 65v
  Eikä siellä mitenkään sanota että sydänperäiset tai aivoperäiset sairaudet olisi vain ikäihmisten etu. Ajokortti ei ole kaikkien etu, siis sen antamista on huomattavasti tiukennettava.
  Eikä saa rasittaa jo äärirajoille vietyä julkista terveydenhoitoa enempää
  siis että ajokortilliset saa maksaa lääkärin tarkistukset itse.


    
 • Tämä keskustelu alkaa muistuttamaan ajoista kun tein Ylisillä remonttia.

    
 • Ritsa, vanha sananlasku sanoo, että idiootin kanssa ei kannata kinata, sillä pian yleisö ei tiedä kumpi on idiootti. :wink:

    
 • Ajattelija2011:

  Ritsa, vanha sananlasku sanoo, että idiootin kanssa ei kannata kinata, sillä pian yleisö ei tiedä kumpi on idiootti. :wink:


  Tiedetään, eiköhän ole parempi että annetaan hullujen kinata keskenään.    
 • Ajattelija2011:

  On eri asia sanoa, mihin jokin väite oikeasti johtaa, kuin se, että keksii aivan omia väittämiä. Aki K ei edes tee sitä liioittelumielessä, vaan hän ei ymmärrä lukemaansa.
  Ehei, kuule! On myös ihan eri asia kuvitella mihin väite mukamas johtaa, silloin kun toinen ei tasan sitä kuitenkaan ole tarkoittanut! Et sinä voi sitä kuvitelmaasi "totuutena" pitää ainakaan, höh.

    
 • ritsa:

  Tiedetään, eiköhän ole parempi että annetaan hullujen kinata keskenään.
  Vanhan sanonnan mukaan kinaan tarvitaan kaksi osapuolta.  Ja jos ritsan kirjoitteluun pitää jotenkin viitata, niin mieluiten "kinassa" pitäisi olla asiaa mukana. Alkaa riittämään oikeasti tuo sinun(kin) ällistyttävän typerä käytöksesi!  Lukekaapas Opelixi, ritsa ja Ajattelija2011 tämä nyt huolella: http://fi.wikipedia.org/wiki/Netiketti

    
 • Kumppani voi katsella ihan peiliin ennen kuin alkaa muita sormella osoittelemaan eikä nuo herra Quun kirjoituksetkaan mitään esimerkillisiä ole sen mitä nyt niistä ylipäätään selvää saa.

    
 • Kumppani, oikeastaan sinä se olit, joka ylinopeusketjussa aloit ensimmäisenä laittamaan sanoja muiden suuhun. Esimerkiksi minun kirjoituksiini lisäsit jatkuvasti jotain, mitä en todellakaan ollut tarkoittanut ja jonka jokainen ymmärsi, jos kirjoitukseni kokonaan luki. Eli ei sinunkaan kannattaisi niin kovin paljoa arvostella. Tosin myönnän, että tyylisi on viimeisissä kirjoituksissa mukavasti siistiytynyt.  Aki K sen sijaan kirjoittaa aivan muuta, kuin mitä kukaan täällä on väittänyt.

    
 • Quu...:

  Tästä saa selvää
  Hyvä, silloinhan teksti on todella selkeää, kun jopa sinä saat siitä selvää.  Onneksi järjestelmällisesti poistat kaikki omat sekoilusi etteivät ne jää muiden ihmeteltäväksi. Eipä siinä, kyllä minäkin sinuna ne poistaisin...

    
 • Quu...:

  Opelixi:
  Kumppani voi katsella ihan peiliin ennen kuin alkaa muita sormella osoittelemaan eikä nuo herra Quun kirjoituksetkaan mitään esimerkillisiä ole sen mitä nyt niistä ylipäätään selvää saa.

  Olisit kertonut että sinulla on ymmärtämisvaikeuksia, niin olisi yhdessä pohdittu etkä olisi ruvennut solvaamaan törkeästi.
  Paha sitä on pohtia yhdessä, kun häpeät kirjoituksiasi niin paljon, että poistat ne lähes välittömästi. Edellisenkin "kirjoituksesi" poistit, niin mikset poistaisi itseäsikin samalla?

    
 • Quu...:


  Jos joudut Akin, Maran tai Perankassa pinteeseen älä enää ikinä sotke minua niihin.
  Jep, sinä olet ihan omaa luokkaa...  Quu...:


  Ja minä saan tehdä omille jutuilleni mitä tykkään, kieltämättä tämä tämä on skeidaa.
  Olet kerrankin oikeassa, juttusi todellakin on skeidaa ja sehän tosiaan yleensä pyyhitään pois.

    
 • Opelixi:

  Kumppani voi katsella ihan peiliin ennen kuin alkaa muita sormella osoittelemaan eikä nuo herra Quun kirjoituksetkaan mitään esimerkillisiä ole sen mitä nyt niistä ylipäätään selvää saa.
  Niin kauan kuin sinä jatkat muiden kirjoittajien panettelua, nimittelyjä ja vihjailuja terveydentilasta, typeryyksiä uskonnoista, lahkoista yms, minulle siinä mukaan lukien, niin en sinun kanssa vertailussa tarvitse peiliä! Todellakaan!  Mahtuisiko sinulle kaaliin kanssa vihdoin viimein??  Sille sinäkään et voi mitään, jos mielipiteet eroavat! Et ole täällä kenenkään kanssa kirjoittamassa jumalantotuuksia.  Jos sinulla on eroavat mielipiteet, se on ihan nettikeskustelun luonteeseen kuuluvaa. Mutta kuvitteletko oikeasti pääseväsi niskan päälle noilla t-o-d-e-l-l-a kyseenalaisilla konsteillasi?

    
 • Niin, enpä ole kuitenkaan osoittelemassa sormella ja paasaamassa jostain nettiketistä, kuten sinä teet, vaikka kirjoittelet ihan samalla tavalla!  Käyttäydyt kuin jokin palstapoliisi ja vaahtoat vain niille joiden kanssa et ole samaa mieltä asioista, mutta annat tuon Quun kirjoitella ties mitä sontaa ja Akik saa valehdella kirjoituksesta toiseen väittämällä minun tai jonkun muun "sanoneen" jotain ilman, että niin olisi.  Harvemmin kuitenkaan otat osaa itse keskusteluun, mutta huutelet takarivistä eikä alla oleva "hymiöt" ole mitenkään harvinaisia, kun juttujasi lukee:  :sleepy: :sleepy: :sleepy: :sleepy: :sleepy: :sleepy: :sleepy: :sleepy: :sleepy:

    
 • Opelixi:

  Niin, enpä ole kuitenkaan osoittelemassa sormella ja paasaamassa jostain nettiketistä, kuten sinä teet, vaikka kirjoittelet ihan samalla tavalla!
  Ei minun tarvitse sortua sinun konsteihisi. Todellakaan! Emme todellakaan kirjoittele samalla tavalla.  Opelixi:

  Käyttäydyt kuin jokin palstapoliisi ja vaahtoat vain niille joiden kanssa et ole samaa mieltä asioista
  Huomasitko mihin minä puutuin? Et! Vihje: älä sotke mielipidekirjoittelua sinun alatyyliisi!  Opelixi:

  mutta annat tuon Quun kirjoitella ties mitä sontaa ja Akik saa valehdella kirjoituksesta toiseen väittämällä minun tai jonkun muun "sanoneen" jotain ilman, että niin olisi.
  Kumpikaan mainituista kirjoittajista ei ole sortunut alatyyliin, nimittelyihin tms. kuten sinä (ja ritsa). Mitä rautalankaa tarvitset?  Opelixi:

  Harvemmin kuitenkaan otat osaa itse keskusteluun, mutta huutelet takarivistä eikä alla oleva "hymiöt" ole mitenkään harvinaisia, kun juttujasi lukee
  Niin? Takarivistä tai eturivistä, mitä sitten? Ja hymiöt on varmaan tarkoituksella laitettu tuonne käytettäväksi, eli mitä siitäkään?

    
 • Quu...:

  Moottorilehden artikkeli täyttää hyvin jos sen lukee kokonaan aukon välillä
  nuoret ja moneen kertaan mainitut yli 65v.
  ?  Quu...:


  Pääosassa on sairaudet mitkä puhkeavat jo hyvinkin aikaiseen esim.ADHD liikalihavuus sokeritauti mielenterveys krapula masennuslääkkeet uniaapnea väsymystila. Henkilöiden taustalta löytyy jo vuosikausien poikkeava käytös,
  siis lääkärin kontrollin on alettava kymmeniä vuosia ennen 65v
  No sitten se pitää aloittaa. Itse tosin käyn työni puolesta terveystarkastuksessa vuosittain. Mites sinä?  Quu...:


  Eikä siellä mitenkään sanota että sydänperäiset tai aivoperäiset sairaudet olisi vain ikäihmisten etu.
  Hoh hoijaa. Onko joku joskus väittänyt tuollaista?  Quu...:


  Ajokortti ei ole kaikkien etu, siis sen antamista on huomattavasti tiukennettava.
  Niinpä niin. Tuotahan sinä olet jatkuvasti hokenut, että nuorille vain lisää rahareikiä, mutta kun pappa on kerran saanut kortin, niin poishan sitä ei saa ottaa?  Quu...:


  ps. olen lopettaut kestotilaukseni perusteluineen. Kiitos solvauksista.
  Ole hyvä. Miksi muuten luulet, että minua kiinnostaisi sinun tilauksesi?  Jos sinua noin ahdistaa, niin suosittelen pysymään poissa. En jää kaipaamaan. Ihmettelen vain, että miksi jatkuvasti kohdistat kirjoituksia minulle ja sitten itket, kun vastaan niihin.

    
 • Quu...:


  No vastaa äläkä kiemurteke?
  Mikä on sontaa?
  Tulet huomaamaan miksi peruin tilaukseni.
  Kiemurteke?

  Paska on sontaa eli todennäköisesti sitä mitä löytyy housuistasi?

  En tule huomaamaan eikä voisi vähempää kiinnostaa sinun tilauksesi.  Minulla ei ole sinulle enää mitään asiaa, voit lopettaa kyselyt ja kirjoittelut minulle. Tuhlaat vain aikaasi, vaikka sitähän sinulla tuntuu olevan.

    
 • Quu... 1.9.2012 klo: 18:39:

  Opelixi:
  Quu...:

  No vastaa äläkä kiemurteke?
  Mikä on sontaa?
  Tulet huomaamaan miksi peruin tilaukseni.


  Kiemurteke?
  Paska on sontaa eli todennäköisesti sitä mitä löytyy housuistasi?
  En tule huomaamaan eikä voisi vähempää kiinnostaa sinun tilauksesi.

  Minulla ei ole sinulle enää mitään asiaa, voit lopettaa kyselyt ja kirjoittelut minulle. Tuhlaat vain aikaasi, vaikka sitähän sinulla tuntuu olevan.

  Etkö lue omia juttujasi ollenkaan. Ensin syytät Quuta sontaa puhumisesta sitten väität että sinulta on kysytty jotain
  On kohtuulista vaatia selitys.
  Ja jos kiinnostaa minulla on aikaa kun pörssi hoitaa tulot
    
 • Quu...1.9.2012 klo 19:30:

  Palataan aiheeseen Herra Opelixi ajaa "turvallista ylinopeutta", ryhmittyy vastaantulevan kaistalle ja morkkaa sääntöjen mukaan ajavia "ikäihmisiä" 65v
    
 • Tuo jannu oikeasti soutaa yhdellä airolla.

    
 • Quu...:

  Opelixi:
  Tuo jannu oikeasti soutaa yhdellä airolla.

  Quun kirjoitella ties mitä sontaa. Älä heittele näitä
  Onko tämäkin jokin privaatti juttu mihin kelpaa vain sinun mielipide se oli kysymys

  tämä on mielipide
  Sinulla on nyt liian monta airoa vedessä
  Ja kaikkien kassa ei vain minun kun olet kirjoitellut itsesi pussin
  päätät keskustelun solvauksiin.
  :lol:

    
 • Quu...:

  Opelixi:
  Quu...1.9.2012 klo 19:30:
  Palataan aiheeseen Herra Opelixi ajaa "turvallista ylinopeutta", ryhmittyy vastaantulevan kaistalle ja morkkaa sääntöjen mukaan ajavia "ikäihmisiä" 65v
  Sinulla kun on mielipiteitä ympäri lehteä niin tuollainen mielikuva niistä jää.

  Tämä ei ole kysymys, vaan minun mielipide:
  Liikennesäännöt on sitä varten että kaikki liikenteessä muka olijat tietää miten sillä toimitaan.
  Jos ruvetaan tekemään omia sovellutuksia riski kasvaa.
  Nopeusrajoituksiin on aina jokin syy paikallinen liikenne koulut liittymät hirvet ym.
  Opettele lainaamaan oikein. Noista ei yksikään ole minun kirjoittamani.

    
 • Tämän keskustelun aihe on "Yli 65 vuotiaat ovat selvästi riskiryhmä liikenteessä" ja jos sinulla ei ole mitään tähän aiheeseen, niin mene perumaan vaikka jokin tilaus jalopeta jo tuo tyhjänpäiväinen kirjoittelu. Oikeasti, ketään ei näytä kiinnostavan.

    
 • Quu...:


  Liittyy varmaan aiheeseen:
  30.8.12 17:32?Opelixi
  Ei helevetti! Eihän se ruoan hintakaan ole sitten noussut, ainahan sisäfileen sijaan voi ostaa jauhelihaa tai tomaatin sijaan porkkanan.
  Liittyi, mutta älä vaivaa sillä päätäsi, sillä se on sinulle liian monimutkainen asia ymmärtää aivan kuten se oli Akik:llekin

    
 • Valvonnassa puutteita - Ajokortti sairaalta pois liian harvoin  "Vain murto-osa lääkäreistä ilmoittaa potilaan ajokyvyttömyydestä poliisille."  "Viime vuosina lautakunnan raporteissa on näkynyt uusi ilmiö. Jopa kolmasosa onnettomuuksista liittyy kuljettajan sairauteen."  "Lääkäreillä on tieliikennelain mukaan velvollisuus ilmoittaa poliisille, jos potilaan terveydentila vaarantaa ajoturvallisuuden. Viime syksynä lakia tarkennettiin ajoterveysasetuksella.  Tästä huolimatta lääkärit ilmoittavat potilaidensa ajokyvyttömyydestä harvoin. Viime vuonna ajokortti poistettiin terveydentilaan liittyvästä syystä arviolta muutamalta tuhannelta kuskilta. Liikennerikkomuksen seurauksena kortti lähti lähes 20 000 autoilijalta."  "Onnettomuudessa kuolleiden kuljettajien sairauskertomuksista käy ilmi, että ajokyvystä ei usein ole keskusteltu lainkaan."  "Joissain tapauksissa lääkäri on kieltänyt ajamisen, mutta ilmoitusta ei ole toimitettu poliisille ajokortin epäämistä varten. Liikenteessä tehdyistä itsemurhatapauksista suurimmassa osassa potilas on ollut hoidon piirissä ja itsetuhoisuus lääkärin tiedossa."

    
 • Lainaus tuolta otsikon "Tapaus tältä päivältä":

  Täällä on 2-3 otsikon alla liipattu samoja asioita, mutta kinasteltu painoarvoseikoista lähinnä, merkittävyysasteista jne. Täällä on heitelty ilmaan ideoita, joita pidetään hyvinä tai huonoina (ihan normia mielipidejutustelua) ja manattu, miksei näin ole tehty. Eikö nyt pitäisi alkaa miettimään miten saadaan tehdyksi?  Siihen ei riitä esim. Opelixin toivomana, että "joku päättäjä sattuis tätä lukemaan". Pitää saada poliitikkoja, virkamiespäättäjiä, poliisi ja ties mitä tahoja asian taakse riittävästi, että toteutus ottaisi askeleita eteenpäin. Eli ymmärtämään mahdollisesti täällä luetut mahtivinkit. Eipä ole vaikeata, tai miksi mukamas?  Lisätään tavoitelistaan vielä vielä em. Opelixin juttuun viitaten "hyviä poimintoja" ja lääkärit!  Miten on Opelixi? Ihan vaikuttaisi olevan pässinlihaa, mutta miten oikaistaan päättäjien katsantokanta viisaammaksi? Avaaman rahakukkarot jne.  Tai ihan kuka vaan! En odota ratkaisua häneltä juurikaan...

    
 • "Ajokieltoa voi olla vaikea ottaa puheeksi.  - Potilaat eivät ole ilahtuneita, jos heidän ajo-oikeuteensa puututaan. He reagoivat aggressiivisesti. Lääkäri haluaa välttää uhan tai pahan mielen. Pahimmillaan lääkäreitä on painostettu kanteluin tai muutoin uhkaamalla."

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit