VW GOLF VIII- Arvoton jo syntyessään?

4 kommenttia

Kahdeksannen sukupolven Golfin esittely lähestyy kuten TM on myös huomannut.

https://tekniikanmaailma.fi/kahdeksannen-sukupolven-volkswagen-golf-esitellaan-kahden-viikon-kuluttua-tassa-ovat-ensimmaiset-viralliset-kuvat/

Parempia kuvia toki on julki tullut muualla jo aiemminkin ja mallilla näyttää olevan jopa omat Facebook sivut.

https://fi-fi.facebook.com/VolkswagenGolf8/

https://www.autozeitung.de/vw/golf/viii

Ladattava hybridi mallista toki on tulossa n. vuoden viiveellä, mutta kun muistetaan ID.3 julkaisu myöskin ensi vuonna, niin miten käy perinteisen Golfin?

  
 • Ladattava hybridi mallista toki on tulossa n. vuoden viiveellä, mutta kun muistetaan ID.3 julkaisu myöskin ensi vuonna, niin miten käy perinteisen Golfin?

  Polttis-Golf elää sukupolven verran, samoin ID3. Sen jälkeen on vain Golf, sähköisenä, mutta itsestäänselvyyksiä ei enää tarvitse korostaa.

    
 • Ainoa muutos on että e-Golf lakkaa automallina. Todennäköisesti ID3:n ja uuden VW Golfin yhteenlaskettu myynti ylittää aiemman Golfin myynnin (mukaan lukien nyt pois tippuva e-Golf).

    
 • https://tekniikanmaailma.fi/lehti/1a-2020/tm-ajettua-volkswagen-golf-tuttu-ja-turvallinen-digitekniikalla-maustettuna/

  Jutun luettuani jäi ihmetyttämään mm. kannattaako litraiseen moottoriin ympätä kevythybridi tekniikka? Hintoja ei vielä ole saatavana mutta jos se tulee sitten aina DSG:n kylkiäisenä?
  Hipaisukytkimistä ei itsellä ole sinänsä pahaa sanottavaa, mutta onhan tuo istuinlämmityksen käyttö outo. Matkustaja joutuu operoimaan ikäänkuin kuskin puolelta omaa istuintaan? Automaattitoiminnosta istuinlämmityksen osalta ei ollut jutussa mainintaa.

  Aikanaan kun liikkeisiin auto ilmaantuu, niin kai sitä sitten pitää mennä ihmettelemään paremmin.

    
 • muokattu 16.12.2019 12:10

  Itseäni tuo alkaa kiinnostaa vasta faceliftin jälkeen muutaman vuoden kuluttua. Siihen saakka Corolla on kiinnostavampi ja huolettomuutta kaipaaville on onneksi Golfin vanhaa mallia edelleen saatavilla.

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit