Näinkö tietämättömiä ihmiset ovat sähköautojen aiheuttamasta muutoksesta markkinoilla?

2 kommenttia

Vuonna 2030 Suomessa ei ole myynnissä ainuttakaan polttomottorilla varustettua UUTTA autoa, mutta Euroopassa pohditaan tällaisia. Tesla toi ensimmäisen oman autonsa markkinoille kymmenen vuotta sitten vuonna 2012 ja tilanne on tämä tänä päivänä. Ei ole lainkaan vaikeaa nähdä mikä se tilanne on vuonna 2030.

https://tekniikanmaailma.fi/saksa-ei-aio-noudattaa-bensa-autojen-vuonna-2035-alkavaa-myyntikieltoa-ministeri-sanoo-muitakin-isoja-eu-maita-on-jyrahtanyt-kiellosta/

  
 • muokattu 23.06.2022 12:30

  Noeip tule yllätysenä. Ja eipä tule yllätyksen sekään, että meillä ei ole asian suhteen mitään ongelmaa , ainakaan nykyisen idealisti hallituksen mielestä.

  Jos nyt jo näillä voluumeilla toimitusajat on 1-2 vuotta, mitä ne ovat jos kaikki on sähkömalleja. Eli ajetaan sitten vanhoilla pidempään, mikä ei tietysti ole mitään uutta Suomessa, mutta tietotaitoa voi hakea vaikka Kuubasta miten autoilla voi ajaa todella pitkään. Niin ja voidaan sitä kai sitten noista kapinamaista ostaa polttomoottoriversiota käytettyinä.....

    
 • Mutta Saksanhan piti nyt Venäjän kaasutoimitusten lopettamisten mukana, tai varjolla, tehdä jättimäinen ekoloikka ja siirtyä suoraan sähkäreihin! Mites nyt noin??

  Ja ovat lisäksi käynnistelemässä kuulemma hiilivoimaloitakin uudestaan. Ei näin Saksa!

    
Kirjaudu kommentoidaksesi.

Kommentoiduimmat artikkelit